Antena Căutare

Grupul de Comunicare Strategică: Starea generală a pacienţilor este bună, cu excepţia pacientului internat la ATI la Institutul Victor Babeş/ 2.298 de persoane sunt în carantină, iar 13.723 sunt izolate la domiciliu

Starea pacienţilor cu coronavirus, internaţi în mai multe spitale din ţară, este bună, cu excepţia unui pacient internat pe Secţia ATI a Institutului Victor Babeş, a anunţat, vineri, Grupul de Comunicare Strategică. În întreaga ţară sunt / 2.298 de persoane în carantină şi 13.723 izolate la domiciliu.

”Persoanele infectate cu COVID-19 (coronavirus) sunt internate în spitale din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova şi Constanţa şi se află sub supraveghere medicală permanentă. Starea generală a pacienţilor este bună, cu excepţia pacientului internat la ATI la Institutul Victor Babeş. Starea pacientului internat la ATI la Institutul Victor Babeş este una ameliorată faţă de momentul internării”, a transmis, vineri, Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit sursei citate, cele mai multe persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 (coronavirus) sunt în municipiul Bucureşti (27), acestea fiind internate în spitale de boli infecţioase şi sub permanentă supraveghere medicală.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 2.298 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 13.723 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până la acestă dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 2.545 de teste. Dintre acestea, 2.470 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.

”Până în prezent, au fost înregistrate 32 de dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal şi două dosare penale înregistrate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comunicarea de informaţii false, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 404 Cod Penal”, au mai transmis autorităţile.

Numărul total alcazurilor de coronavirus a ajuns la 75.

Sursa : news.ro

9 lucruri pe care să nu le spui niciodată la un interviu... Şeful ISU Dobrogea, după ce Vergil Chiţac a ajuns la spital fără izoletă: Avem o procedură prin care putem să transportă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x