Antena Căutare

Guvernul a avizat inceperea concedierilor in MAI si amanarea incadrarii absolventilor

Guvernul a avizat inceperea concedierilor in MAI si amanarea procedurilor de incadrare in unitatile MAI a tinerilor absolventi ai scolilor de politie. Sursele citate de mediafax spun ca se va tine cont si de unele solicitari ale sindicatelor.


"I-am comunicat ministrului de Interne printr-o scrisoare oficiala aceasta disponibilitate. Nu am stabilit inca proportiile unui astfel de transfer si reconversie profesionala, dar cred ca este o idee buna, pentru ca, in definitiv, foarte multi dintre cei care vor fi disponibilizati la MAI au o bogata experienta de lucru cu publicul si, in urma unei pregatiri specifice consulare, ar putea sa fie eventual redistribuiti in reteaua noastra consulara", a spus Baconschi.

Absolventii ar urma sa fie repartizati la unitatile din structura MAI in perioada 28-30 decembrie 2011 si numiti in functie abia incepand cu data de 1 ianuarie 2012. Astfel, absolventii se vor prezenta la noile posturi din 3 ianuarie 2012.

Masurile sunt justificate prin "adancirea" efectelor crizei economice asupra sistemului bugetar.

Ministrul Traian Igas a declarat, saptamana trecuta, ca 10.000 de angajati din MAI vor fi disponibilizati in urmatoarele doua luni, inclusiv o mare parte din Aparatul Central.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

Bucuresti: Un zid a cazut peste sase muncitori... Gazele se scumpesc cu 30% pentru industrie si micile companii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x