Antena Căutare

Caz dramatic în București. Femeie decedată, lăsată în apartament de teama COVID-19. Fiica femeii, disperată: ”Stau cu mortul în casă și nu mă ajută nimeni!”

Situație halucinantă în București, unde o femeie care s-a stins din viață în urmă cu câteva ore a fost lăsată de autorități în aparament, de teama COVID-19. Potrivit Antena 3, angajați DSP și Medicina Legală pasează responsabilitatea de la unii la ceilalți. 

În cadrul unei intervenții la Antena 3, fiica femeii a explicat cum mama ei zace în apartament de ore în șir, din cauza birocrației.

"Cei de la 112 au venit, cei de la SMURD au constatat decesul și mi-au lăsat o hârtie cu EKG-ul. Au spus că au chemat un echipaj de poliție, care este în fața blocului și așteaptă pe cineva de la DSP. Noi suntem izolate din data de 27, de când a fost ridicat soțul meu de acasă, el fiind confirmat sâmbătă noapte pozitiv.

Știa că este COVID-19 pozitiv, dar a ieșit la iarbă verde, cu prietenii. Polițiștii l-au prins la Sinaia: „Am vrut să facem picnic”

Mi s-a spus să stau în casă. Ca să obțin un document pentru înmormântare, un document ca să mă pot deplasa în provincie, că acolo trebuie să o îngrop. O derogare, ceva, ca să pot să plec pentru că e sunt declarată izolată!

De la DSP mi-au spus să le trimit un email și să declar că sunt contact direct și să obțin de la ei o derogare ca să pot să merg să îmi îngrop mama. Stau cu mortul în casă și nu mă îndrumă nimeni", acuză fiica femeii.

„Tati și-a dat viața pentru noi! Este eroul nostru!”. Un tată a murit după ce și-a salvat copiii! Soția lui, declarație tulburătoare! „Îl voi iubi mereu!”

Femeia speră acum ca autoritățile să găsească o soluție pentru drama ei. Soțul ei este confirmat pozitiv, iar ea nu are voie să părăsească domiciliul, nefiind testată pentru noul coronavirus.

Reporterul Antena 3 Sergiu Cora a încercat să sune la DSP pentru a obține un punct de vedere, însă instituția nu a putut fi contactată.

Cum a fost pedepsit bărbatul bolnav de COVID-19, care a mers la picnic cu prietenii. Fiul și soția lui sunt și ei infect... E oficial! Purtarea măștii de protecție devine obligatorie în aer liber, în București. Măsura intră în vigoare marți, 4 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x