Halucinant! Gheorghe Dincă și Cristian Cioacă, legătură neștiută! Ce secret a ieșit la iveală

 

Sună surprinzător, dar o avocată a descoperit asemănări copleșitoare între cazul lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, și Cristian Cioacă, bărbatul bănuit că ar fi omorât-o pe Elodia Ghinescu.

Una dintre asemănările indentificate de avocata Crina Radu este faptul că și Gheorghe Dincă și Cristian Cioacă zâmbesc cu subînțeles în momentul în care au fost reținuți.

Mai mult decât atât, modul în care a încercat Gheorghe Dincă să îndepărteze urmele faptelor este similar cu cel al lui Cristian Cioacă, fiindcă amândoi au încercat să distrugă corpul victimei, crezând că astfel nu vor fi acuzați de omor și vor primi astfel pedepse mult mai mici.

Niciunul dintre cei doi nu au recunoscut crimele și, în cazul lui Cristian Cioacă, anii au trecut fără ca acesta să fie acuzat de crimă.

Inițial, Gheorghe Dincă din Caracal a zis că le-a omorât pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, dar anchetatorii nu au găsit nici până azi cadavrele lor.

În cazul amândurora s-a ridicat un mare semn de întrebare cu privire la modul în care au știut cei doi să ascundă probele cu atâta dibăcie, Cristian Cioacă devenind un caz studiat inclusiv pe băncile școlii de către viitorii polițiști sau criminaliști. Oare Dincă a folosit metodele lui Cioacă, pentru a scăpa de cadavre? 

Deși nu se cunosc, cei doi au o legătură cât se poate de evidentă prin modul ingenios de operare, ambii reușind să șocheze întreaga țară și să dea anchetatorilor numeroase bătăi de cap, prin modul de operare. O altă legătură este modul cinic cu care cei doi și-au recunoscut faptele, arătând parcă nicio urmă de regret, semn că amândoi au profilul de criminal sadic.

Iar acestea nu sunt singurele asemănări dintre cele două cazuri de crimă, care au șocat România. Urmărește materialul celor de la Antena 3 ca să afli mai multe detalii despre acest caz!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI