Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Handbalista Alina Dobrin a plans in fata instantei! Sotul o acuza ca l-ar fi inselat cu o femeie si cere acum custodia copilului

Scandalul sexual ce a aruncat in aer handbalul romanesc a ajuns la Tribunal. A fost prima infatisare in divortul urat dintre Alina Dobrin, o fosta handbalista a nationalei si Robert Pacuraru, fost boxer. Barbatul sustine ca sotia l-a inselat cu o colega de la echipa de club, CSM Bucuresti. Sunt minciuni, spun Alina Dobrin si colegele ei, care-l vor da in judecata pentru calomnie pe fostul luptator

Fosta jucatoare a nationalei, Alina Dobrin, a plans astazi in fata judecatorilor. A fost prima infatisare in procesul de divort, iar colegele de echipa ale handbalistei de la CSM Bucuresti au umplut sala, ca la meci. La ora 8.30 au aparut toate la Tribunal, ca sa o sustina pe Alina, acuzata de fostul sot ca l-a inselat cu o femeie. Ar fi vorba despre o alta handbalista de la echipa unde evolueaza acum Alina, care a fost si ea prezenta la proces.

Custodia baietelului este miza si de aceea Robert Pacuraru ar fi lovit sub centura. A facut scandal si a spus ca sotia lui ar fi lesbiana. Pacuraru, fost boxer profesionist si fost bodyguard al trupei BUG MAFIA, zice ca are la dosar probe ce vor demonstra asta. Mai exact, o inregistrare audio.

Mai mult, Pacuraru spune ca unele scene fierbinti dintre sotie si presupusa ei amanta i-au fost povestite de copilul lor. Dar handbalistele de la CSM, cei mai aprigi avocati ai Alinei, sunt convinse ca e doar o lovitura murdara sub centura a barbatului cu care Alina a fost casatorita 10 ani. “Nu pot sa inteleg cum dupa atatia petrecuti langa o persoana cu care ai dus o viata buna te apuci sa-i patezi imaginea “, a declarat Cristina Varzaru.

Atat fetele cat si clubul, vor fi parte in procesul de calomnie intentat de fosta extrema a nationalei sotului ei.

Recomandari