Antena Căutare

Happy Channel, creşteri semnificative de audienţã în luna mai

Happy Channel – televiziunea dedicatã femeilor, parte a Intact Media Group, se dovedește o alternativă puternică în fața canalelor generaliste. Luna mai a adus postului creșteri semnificative de audienţã, faţã de anul trecut.

Happy Channel, creşteri semnificative de audienţã în luna mai
Happy Channel, creşteri semnificative de audienţã în luna mai

Astfel, Happy Channel şi-a dublat audienţa la nivelul întregii zile şi a ajuns pe locul 8 în top all channels la nivelul target-ului Femei 18-49 Urban. Postul închide luna mai 2020 cu o medie de 0.3% rating şi 2.1% cota de piaţã, în vreme ce principalul competitor, Pro 2, închide luna cu doar 0.1% rating şi 0.5% cota de piaţã.

Cel mai important slot al zilei, Prime Time-ul, se aflã în atenția femeilor din urban (18-49) atingând în luna mai o medie de 2.2% cotã de piaţã şi 0.7 puncte de rating şi înregistreazã faţã de acceaşi perioadã a anului trecut o creştere semnificativã, de peste 40%.

Îndrãgita producţie « Femeie în înfruntarea destinului » situează Happy Channel pe locul 4 în top canale piață TV pe publicul comercial feminin. Serialul conduce detasat topul audiențelor pe nișa de femei, în luna mai 2020, cu o medie de 4.7% cotã de piaţã şi 1.7% rating, în timp ce principalul competitor, Pro 2, ajunge la o medie de doar 0.5% cotã de piaţã şi 0.2% rating.

Noutatea anului, producţia « Vis de iubire », în care povestea de dragoste a protagoniștilor se împletește cu situațiile amuzante şi conduce astfel cãtre o atmosferă de evadare pentru femeile Happy a cucerit imediat inimile telespectatoarelor, fiind lider în slot cu o medie de 3.1% cotã de piaţã şi 1.1% rating. Principalul competitor, Pro 2, încheie în interval cu o medie de 0.4% cotã de piaţã şi 0.1% rating.

Sezonul doi al serialului “Ține-mă de mână” le-a ţinut aproape pe telespectatoare, cu povești puternice și situații emoționante, cumulând o medie de 3.5% cotã de piaţã şi 1.2% rating în luna mai. Serialul se impune ca lider în faţa Pro 2, care în acelaşi interval şi la nivelul aceluiaşi public înregistreazã doar 0.4% cotã de piaţã şi 0.1% rating.

Tot în acest an, Happy Channel a venit în întâmpinarea iubitorilor de seriale britanice de epocă, difuzând în Prime Time, în fiecare duminică din luna mai, mini-seria Sanditon. Serialul a fost lider cu o medie de 2.3% cotã de piaţã şi 0.9% rating, în timp ce principalul competitor, Pro 2, nu a obţinut mai mult de 0.5% cotã de piaţã şi 0.2% rating.

Şi serialul fenomen „Maria Mercedes”, difuzat de luni pânã vineri, de la 16:30 pe Happy Channel le-a captivat pe telespectatoare, impunându-se ca lider de piaţã pe nişa de femei şi conducând postul tv pe locul 5 în top all channels cu o medie de 4% cotã de piaţã şi 0.8% rating, în vreme ce principalul competitor înregistra atunci doar 1.1% cotã de piaţã şi 0.2% rating.

Singura emisiune de autor de la nivelul nișei dedicate femeilor, care le propune telespectatoarelor o întâlnire cu cele mai îndrăgite persoane din show-biz-ul românesc şi nu numai se impune pe piață cu o medie de 1.3% cotã de piaţã. Producția românească, prezentată de îndrãgitul cuplu Criss & Vlad atrage din ce în ce mai multe femei cu subiectele de viață pe care le propune.

Target Femei 18-49 Urban

Sursa Kantar Media

Copyright ARMA DATA SRL

Perioada 1 mai - 28 mai 2020

Bacalaureat 2020. Nu se va rotunji nota! Cum se vor echivala competențele pentru utilizator mediu, avansat sau experimen... Îmbolnăviți de COVID-19 la locul de muncă, 20 de români cer despăgubiri de un milion de euro de la angajator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x