Antena Căutare

Horoscop dragoste. Top 3 zodii care își doresc mereu o relație serioasă

Horoscop dragoste. Afla care sunt cele 3 zodii care isi doresc mereu o relatie serioasa. Aceste zodii isi doresc stabilitate, incredere si cauta pe cineva cu care sa formeze o familie.

Horoscop dragoste. Află care sunt cele 3 zodii care își doresc mereu o relație serioasă. Aceste zodii își doresc stabilitate, încredere și caută pe cineva cu care să formeze o familie.

Horoscop dragoste. Top 3 zodii care își doresc relații serioase

1 Horoscop dragoste Taur

Tradiționalul Taur caută relații senzuale, dar serioase. Pentru a cuceri un Taur, mesele fine sunt o necesitate, ca și răsfățarea! Vrea să se afle în relații durabile și are nevoie de sentimente reale și sincere pentru a se simți sigur.

2 Horoscop dragoste Leu

Dramaticul Leu adoră să fie venerat de admiratorii și partenerii săi! Contrar aparenței de adevărați cuceritori fără dorință de stabilitate, Leii sunt monogami. Rămân devotați într-o relație atât timp cât se simt apreciați și iubiți.

3 Horoscop dragoste Capricorn

Loialul Capricorn este orientat spre familie și această atitudine se observă de la primele întâlniri. Caută angajamentul și stabilitatea, își dorește siguranță și stabilitate, atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional. Îi poate lua totuși ceva timp până se implică serios, deoarece vrea să fie sigur de partenerul său.

Sursă: zodiacool.ro

Evaluarea Națioanală 2019. Calendar complet al evaluărilor naționale... Epidemia lovește România! Sute de persoane au ajuns de urgență la spital!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x