Antena Căutare

Horoscopul zilei de 21 februarie. Vărsătorii ar putea cunoaşte o persoană care le va fura inima

Un telefon le va aduce zâmbetul pe buze berbecilor. La celălalt capăt al firului se va afla un prieten vechi care îi va invita în oraş.

Un telefon le va aduce zâmbetul pe buze berbecilor. La celălalt capăt al firului se va afla un prieten vechi care îi va invita în oraş.
Taurii vor fi incapabili să ia vreo decizie. Întreaga zi îi vor bântui dileme de genul "Bere sau suc?" Şi "afară cu prietenii sau acasă cu rudele?"
Interacţiunea cu persoane necunoscute va fi distractivă, gemenilor. Aveţi o energie azi care îi face pe oameni să vă zâmbească.
Racii nu vor ieşi nicăieri astăzi. Stau cam prost cu banii şi vor prefera să-şi petreacă ziua în sânul familiei.
Astăzi nu trebuie să meargă la serviciu, iar portofelul le este plin. Chiar şi aşa LEII vor fi irascibili şi îşi vor apostrofa amicii din cinci în cinci minute. De ce, numai ei ştiu.
Norocul este pe urmele fecioarelor şi asta le-ar putea rotunji veniturile. N-ar fi o idee rea să pună un bilet la loto.
Balanţele trebuie să se aştepte la o supriză din partea persoanei iubite. Nu trebuie să se bucure, nu va fi una plăcută.
Scorpionilor, nu încercaţi să mergeţi pe scurtături astăzi pentru că vă veţi rătăci. Mai bine analizaţi situaţia în detaliu înainte şi apoi decideţi cu ce şi cu cine vă asociaţi.
Deşi este duminică, săgetătorii vor munci pe brânci. Trebuie să termine un proiect pe care l-au tot amânat în ultima vreme.
Capricornii vor trece printr-o situaţie neplăcută astăzi. Ar trebui s-o abordeze cu zâmbetul pe buze. Au şansa să înveţe o lecţie preţioasă.
Admiraţia voastră pentru celălalt se transformă în atracţie, vărsătorilor. E timpul să vă cunoaşteţi mai bine. Nu staţi pe gânduri, adresaţi-i acum acea invitaţie la cină.
Peştii n-au noroc de bani, dar au noroc în dragoste. Toate problemele pe care le au cu persoana iubită vor dispărea astăzi ca prin farmec.
Roxana Vătămanu a luat BAC-ul american cu nota maximă! A reuşit ceea ce pot să facă doar 1% dintre elevii din întreaga l... Veste uriașă pentru șoferii români! Au scăpat de plătit amenda de rovinietă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x