Antena Căutare

Horoscopul zilei de 25 ianuarie. Gemenii stau bine la capitolul comunicare

Berbecii încep săptămâna cu probleme în relaţia de cuplu. Trebuie să fie foarte atenţi la cum îşi aleg cuvintele altfel vor starni o furtună.



Berbecii încep săptămâna cu probleme în relaţia de cuplu. Trebuie să fie foarte atenţi la cum îşi aleg cuvintele altfel vor starni o furtună.


Sunt hotărâti să îşi schimbe viata, taurii, şi incep cu alimentatia, un program strict de sport dar…se vor şi îndragosti. Este un început de săptămână bun pentru ei!

Gemenii stau bine la capitolul comunicare. Reusesc să se faca placuţi la locul de muncă si să şi lege noi prietenii.

Racii
nu sunt satisfacuti din punct de vedere financiar, lucru care îi face să se implice serios în proiecte mareţe. Este momentul potrivit!

Leii sunt nevoiti să facă drumuri în interes de serviciu, însa primesc vestea cu zambetul pe buze. Ar putea fi o zi de weekend prelungit.

Nativii fecioară sunt indispusi şi nu am chef de muncă. Le este recomandat să aiba grija de sanatatea lor. S-ar putea să-i aştepte o raceală serioasă.

Balanţele au nevoie de susţinere, de sfaturi şi incurajari pentru a depaşi o situatie limită. Ar fi bine să apeleze la jumatatea lor.

Scorpionilor nu le vina să creada că weekendul a trecut, asa că astazi se hotarasc să lenevească. S-ar putea ca această decizie să nu aduca vesti bune din partea şefilor.

Săgetatorii se dedica trup şi suflet familiei, iar tot ce castigă astazi investesc în obiecte folositoare casei si familiei lor.

Greu de convins, capricornii accepta alegerile persoanei iubite. Si bine fac. Deciziile luate impreună o sa le aducă o suma consistenta de bani.

Varsatorii sunt plini de energie şi reusesc să aducă bună dispozitie tuturor persoanelor cu care interactioneaza. Este o zi bună pentru socializare.

Nativii pesti sunt pregatiti pentru noi experiente. Astazi iau decizii transante în ceea ce priveste locul actual de muncă.

România nu iese din „zodia frigului”. Încă două zile de ger!... a1.ro te face milionar! 41.000.000 euro în ELVEȚIA sunt nerevendicate de 60 de ani! ”Sunt și cetățeni români!”. Intră ai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x