Antena Căutare

Te bucuri de o zi liberă, dar habar n-ai că locul căruia i-o datorezi este în paragină! Dan Negru: „Istoria României, o grămadă de moloz” – VIDEO

Hotelul Concordia, locul ce a găzduit întâlnirea ce a dus la Unirea Principatelor Române, a fost filmat de Dan Negru, astăzi, pe 24 ianuarie 2020. Clădirea se află în paragină.

Te bucuri de o zi liberă, dar habar n-ai că locul căruia i-o datorezi este în paragină! Dan Negru: „Istoria României, o grămadă de moloz” – VIDEO
Dan Negru a arătat în ce hal arată Hotelul Concordia pe 24 ianuarie 2020!

„Toți sunt azi patrioți cu tricolorul în piept! Așa arată clădirea unde s-a decis Unirea sărbătorită azi! Istoria României, o grămadă de moloz”, a scris Dan Negru, în descrierea clipului pe care l-a filmat la Hotelul Concordia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hotelul Concordia din București de pe fosta Uliță Nemțească, a găzduit istorica întâlnire politică din apartamentul 5, de la etajul 1, în noaptea de 23 spre 24 ianuarie 1859, în care s-a hotărât Unirea Principatelor Române prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza drept domn al Țării Românești, după ce fusese ales domn al Moldovei, la 5 ianuarie 1859.

Hotelul Concordia se află pe strada Smârdan nr. 39, în Centrul Vechi al Capitalei, printre cafenele, cluburi și restaurante. A fost construit în 1852 și avea 90 de camere.

Hotelul a fost afectat de un incendiu puternic în 1884 și a ars aproape complet. A fost refăcut, dar a suferit din nou de pe urma unui incendiu, în 1901 – 1902.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x