Căutare Live

Hotii tablourilor din Olanda voiau sa vanda picturile lui Gigi Becali

Cel mai potrivit cumparator pentru tablourile furate din Olanda ar fi fost Gigi Becali. Asta credeau hotii si asta reiese din interceptarile procurorilor. Dupa ce au dat lovitura, indivizii au cautat potentiali clienti interesati de arta sau, pur si simplu, cu multi bani.

Asa s-au gandit ca latifundiarul din Pipera era cel care isi permitea sa ofere milioane de euro pentru tablouri.

In prima noapte dupa ce au fost furate, tablourile au stat in portbagajul unei masini deoarece hotii nu stiau ce sa faca cu ele. Dupa ce le-au adus in tara, romanii nu au putut gasi un cumparator, asa ca s-au gandit sa le vanda lui Gigi Becali, cel care, credeau ei, le poate oferi milioane de euro.

Numai ca tablourile au fost arse de mama unuia dintre suspecti, inainte de a gasi un cumparator. Olga Dogaru s-a speriat cand a vazut ca fiul sau si prietenii lui au fost arestati preventiv si le-a dezgropat, pentru a le arde in soba.

Acesta este biletul de LOTO in valoare de 11 milioane de euro... Avem cu ce ne mandri! Romania a obtinut locul I si cinci medalii la Olimpiada Internationala de Fizica...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri