Căutare Live

Hunedoara: Bărbat mutilat de o haită de câini, în timpul serviciului, în incinta unei unităţi miniere

Un bărbat de 47 de ani a fost atacat de o haită de câini în incinta unei unităţi miniere unde se afla la muncă. Urechile bărbatului au fost mâncate de animale, iar pe corpul acestuia se pot observa urme de zgârieturi adânci şi muşcături.

Victima este un bărbat de 47 de ani care, marţi, se afla la locul de muncă, într-o unitate minieră, în zona Coroieşti din judeţul Hunedoara, când a fost atacat de o haită de câini.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan fac cercetări privind comiterea infracţiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, în cazul unui bărbat care a fost muşcat de mai mulţi câini, în această dimineaţă. În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări, în urma cărora au stabilit că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, în timp ce se afla în serviciu în incinta unei unităţi miniere din zona Coroieşti, a fost atacat şi muşcat de o haită de câini”, transmite IPJ Hunedoara.

Bărbatul atacat de haita de câini a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Vulcan unde i se acordă îngrijirile medicale necesare. Medicii vor trebui să reconstruiască urechile bărbatului.

Sursa : news.ro

Jurnaliștii români ar putea fi scutiți de plata impozitului pe venit. Legea a primit 174 de voturi”pentru”, 2 voturi „îm... Iniţiativa legislativă prin care jurnaliştii sunt scutiţi de plata impozitului pentru veniturile din salarii sau asimila...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri