Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Caz scandalos în Marea Britanie! Cum a fost pedepsit un medic român după ce le-a cerut unor pacienți să ia ”poziția George Michael!” la colonoscopie

medicUn medic chirurg român care lucra în Marea Britanie a fost aspru pedepsit, după ce le-a cerut pacienților săi să ”adopte poziția George Michael”. Mai exact, timp de nouă luni de zile, el nu-și va putea exercita profesia. 

Un medic chirurg român care lucra în Marea Britanie a fost aspru pedepsit, după ce le-a cerut pacienților săi să ”adopte poziția George Michael”. Mai exact, timp de nouă luni de zile, el nu-și va putea exercita profesia.

Doctorul Șerban Ioan Gheorghiu este acuzat și că i-a întrebat în mod repetat pe angajații de la Spitalul din Scarborough despre viața lor sexuală. Tribunalul medical a arătat și că medicul român, în vârstă de 59 de ani, a ignorat avertismentele anterioare privind astfel de comportamente.

Ba mai mult, medicul român care a lucrat la spitalul universitar din York al Fundației NHS între 2010 și 2017 le-a înghesuit pe angajate și le-a cerut detalii despre viața lor sexuală. De asemenea, el a vorbit despre mersul în Thailanda și ”ruperea pelvisurilor” femeilor de acolo.

La audieri, el a fost acuzat și că a spus pacienților care trebuiau să facă un examen rectal să ”ia poziția George Michael”, o referință la faptul că acest cântăreț era homosexual, conform HotNews.

Gheorghiu va putea să practice iar medicina doar dacă se va face o evaluare care va arăta că și-a schimbat atitudinea și comportamentul.

Recomandari