Antena Căutare

Iarna se întoarce în mijlocul primăverii! Ne pregătim pentru cele mai geroase zile: Va NINGE ABUNDENT, iar AERUL POLAR ia cu asalt România

Bestia din Est, cum a fost numit valul de aer polar care afectează întregul continent, va lovi nordul şi estul ţării cu viscol şi ninsori abundente. Duminică, temperaturile scad cu până la 20 de grade. Până atunci, România este distrusă de ape. Jumătate din ţară este sub două coduri de inundaţii.

Bestia din Est, cum a fost numit valul de aer polar care afectează întregul continent, va lovi nordul şi estul ţării cu viscol şi ninsori abundente. Duminică, temperaturile scad cu până la 20 de grade.

Până atunci, România este distrusă de ape. Jumătate din ţară este sub două coduri de inundaţii. O întindere de apă din care se mai zăresc doar vârfurile copacilor şi acoperişurile caselor. Aşa arată localitatea Sita Buzăului, unde viiturile au măturat totul în cale. Aceeaşi dramă o trăiesc, de câteva zile, şi locuitorii din Teleorman. Și în județe precum Buzău, Brașov sau Mureș situația e gravă.

Acum, au rămas în vigoare unul galben şi unul portocaliu pentru bazinele hidrografice din sudul, centrul şi estul ţării.

Dacă în unele zone din ţară ploile fac ravagii, la munte ninge abundent. Viscoleşte pe Valea Prahovei, iar în Bucegi şi Făgăraş e risc de avalanşă de gradul 4. La Cota 2000, stratul de zăpadă depăşeşte doi metri. Meteorologii spun că este doar începutul. În weekend, în aproape toată ţara se întoarce iarna, odată cu valul de aer polar supranumit Bestia din Est, care loveşte din nou Europa.

Veste bună pentru toate femeile! Vor primi minimum 630 de lei de la stat... UPDATE: Rezultate loto 6 din 49 din 15 martie. Numerele extrase și câștigătoare sunt......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x