Antena Căutare

Iași 2018. Câți pelerini sunt așteptați la Sfânta Parascheva

Iași 2018. Câți pelerini sunt așteptați la Sfânta Parascheva. Pregătirile sunt în toi pentru pelerinii care sunt așteptați să vină la Iași, la moaștele Sfintei Parascheva. Află din articolul a1.ro, câți pelerini sunt așteptați să vină la Iași

Iași 2018. Câți pelerini sunt așteptați la Sfânta Parascheva
Sfânta Cuvioasă Parascheva | saccsiv.wordpress.com

Sfânta Cuvioasă Parascheva este o mare sărbătoare pentru creștinii români ce apare în calendarul nostru bisericesc cu cruce roșie pe 14 octombrie. În acea zi, sute de mii de pelerini din toate colțurile țării poposesc la Iași pentru a se ruga și a săruta moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Duminică, 14 octombrie 2018, sute de pelerini sunt așteptați la Iași, pentru a omagia moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Tot în aceste zile au loc și Sărbătorile Iașiului. Astfel, cu acest prilej, în Iași se organizează spectacole, târguri și focuri de artificii.

De aceea, Iașiul se organizează zilele acestea și se pregătește pentru un weekend încărcat, cu pelerini veniți din toate colțurile țării și alții turiști ce sunt curioși să afle despre tradițiile ieșenilor și Sărbătorile Iașiului. De asemenea, forțele de ordine se mobilizează pentru a asigura ordinea și disciplina în desfășurarea evenimentelor.

Pe lângă spectacole și târguri, mai sunt și o serie de competiții sportive și activități cultural-artistice. Astfel, jandarmii vor asigura paza și protecția tuturor participanților și vizitatorilor. Mergi împreună cu cei dragi pentru a o preaslăvi pe Sfânta Cuvioasă Parascheva, fiind împreună întru pace și rugăciune.

Sursă foto: saccsiv.wordpress.com

Anunț șoc făcut de autorități! Se schimbă VÂRSTA de PENSIONARE! Iată care sunt persoanele vizate! ... E oficial! Ce se va întâmpla cu orice demers de schimbare a Codului Civil privind căsătoria între persoane de acelaşi se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x