Live acum
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Îngrijitoarele de la creșă învată copiii să înjure: "Hai, spune și tu p***a mă-tii!" O mamă a montat un microfon și a auzit oroarea!

Situaţie scandaloasă la o creşă din Iaşi. Mai multe infirmiere au fost înregistrate în timp ce înjură copiii, îi învaţă cuvinte obscene şi chiar le jignesc mamele. Părinţii au început să aibă unele bănuieli atunci când cei mici au devenit, pur şi simplu, îngroziţi de ideea de a merge la creşă. Una dintre mame a montat băieţelului său un microfon pe haine. Mai mulţi părinţi au trăit un şoc când au ascultat cum sunt torturaţi copiii lor.

Situaţie scandaloasă la o creşă din Iaşi. Mai multe infirmiere au fost înregistrate în timp ce înjură copiii, îi învaţă cuvinte obscene şi chiar le jignesc mamele. Părinţii au început să aibă unele bănuieli atunci când cei mici au devenit, pur şi simplu, îngroziţi de ideea de a merge la creşă. Una dintre mame a montat băieţelului său un microfon pe haine.

Mai mulţi părinţi au trăit un şoc când au ascultat cum sunt torturaţi copiii lor:

Îngrijitoare 1: Tu eşti mare. De ce nu ceri oala? Nesimţitule!

Copil: La baie!

Îngrijitoare 1: La baie, da! De ce nu faci caca acolo şi faci pe tine? Porcule! Eşti porc, nu tigru, cum spune mamă-ta! Porc eşti!

Îngrijitoare 2: Aşa îi zice?

Îngrijitoare 1: Da.

Îngrijitoare 2: Hai, lasă-mă!

Îngrijitoare 1: Se joacă, se mâţâie dimineaţa, se învârte. "Vai, eşti tigru, eşti leu, eşti nu ştiu ce!". E un dihor! Eşti porc, nu leu, neică! Porc eşti, că te... pe tine"

Este dialogul halucinant pe care îl au două infirmiere într-o creşă din Iaşi. Iar cuvintele jigitoare îi sunt adresate unui copil de un an şi 11 luni. Băieţelul nu este singura lor victimă.

O fetiţă care plânge este "liniştită" cu un limbaj de mahala.

Îngrijitoare: "Mă-ta! Ce face mă-ta? În p***a mă-tii! Ia, spune şi tu! Spune!".

Îngrijitoare: "Dă-ţi răpănoşii de acolo, nu ţi le spală nesimţita de mă-ta şi împuţită! Mi-e greaţă de el!

Îngrijitoare: "Ce vrei, fată? Făi, ţie îţi miroase! Îţi miroase a sulă de acum! Cam aşa te văd eu pe tine!"

Grozăviile au ieşit la iveală după ce o mamă a devenit suspicioasă că fiul ei este agresat la creşă. Pentru a vedea care este realitatea, s-a transformat în detectiv. Mulţi părinţi au aflat ce se întâmplă cu copiii lor după ce au ascultat înregistrările făcute publice.

Mamele au decis să depună o plângere comună pentru rele tratamente aplicate minorilor, infracţiunea care, dovedită în instanţă, se pedepseşte cu până la 5 ani de închisoare. Şi poliţia s-a autosesizat. Creşa este în subordinea primăriei Iaşi, aşa că şi edilul a venit aici să facă propria anchetă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro