Antena Căutare

I-au trecut 27.000 de volţi prin corp și a scăpat cu viață! Un român din Târgu Jiu a sfidat moartea în cel mai șocant mod posibil!

Un muncitor din Târgu Jiu a ajuns la spital, în stare gravă! Din primele date, bărbatul - care lucra pe o pasarelă - a atins două cabluri de înaltă tensiune.

Un muncitor din Târgu Jiu a ajuns la spital, în stare gravă! Din primele date, bărbatul - care lucra pe o pasarelă - a atins două cabluri de înaltă tensiune.

De dimineaţă, muncitorul lucra la 15 metri înălţime, pe pasarela aflată în construcţie. Aparent, ar fi atins un cablu ce alimenta reţeaua CFR cu un altul electric, de la o rolă, moment în care s-a electrocutat.

Tensiunea ar fi fost de 27.000 de volţi. Bărbatul a fost dus la Spitalul de Urgență din Târgu Jiu. Din păcate, starea lui s-a agravat între timp.

A ajuns conştient la spital, însă - de atunci - starea lui s-a agravat. Medicii spun că tânărul de 32 de ani are corpul plin de arsuri.

Exista suspiciunea că pe întreaga structură există tensiune. S-a luat legătura cu lucrătorii, s-a îndepărtat sursa de curent, s-a intervenit cu o autoplatformă.

Inspectorii de muncă se ocupă de caz în paralel cu poliţiştii. În funcţie de concluzii, vor exista şi sancţiuni în cazul în care regulile de muncă nu au fost respectate.

Atenție, imagini sfâşietoare! Cum arată bebeluşul snopit în bătaie... Un băieţel de șase ani şi surioara lui de doar patru luni se pregătesc să sărbătorească Crăciunul în... ghenă....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x