Antena Căutare

Icoane făcătoare de minuni, la spitalul TBC din Sibiu! Moaștele a 22 de sfinți le dă o speranță mai mare în vindecare sutelor de bolnavi și pelerini

E aglomeraţie mare la spitalul TBC din Sibiu. Nu în saloane ci în  mica biserică din curte. Lăcaşul devin zilnic neîncăpător. Zeci de oameni merg pentru slujbă, o rugăciune, dar şi ca să se închine la icoane considerate făcătoare de minuni. Iar situaţia nu se va schimba prea curând. De ieri, au ajuns acolo moaştele a 22 de sfinţi.

E aglomeraţie mare la spitalul TBC din Sibiu. Nu în saloane ci în mica biserică din curte. Lăcaşul devine zilnic neîncăpător. Zeci de oameni merg pentru slujbă, o rugăciune, dar şi ca să se închine la icoane considerate făcătoare de minuni. Iar situaţia nu se va schimba prea curând. De ieri, au ajuns acolo moaştele a 22 de sfinţi.

Pustnicul Zosima din munţii Rarău, ”Nostradamusul României”, profeții cutremurătoare: "O să fie mare măcel în oraşe. Greu de scăpat de ce o să fie..."

La necaz sau bucurie. Pentru dorinţe sau mulţumire. La biserica Spitalului T.B.C din Sibiu, în faţa icoanelor, credincioşii se închină unul după altul. Aici, puterea divină este parcă din ce în ce mai mare, spun oamenii.

Este a doua icoană din mica biserică în care moaştele a zeci de sfinţi sunt puse la un loc. Nu sunt însă singurele despre care oamenii spun că fac minuni.

Icoana Maicii Domnului vine de la Muntele Athos, unde se primesc zilnic solicitări din întreaga lume ca să se facă rugăciuni pentru pace.

„Astăzi a venit un om cu stare de handicap, adus pe cărucior de către cred că de fiul său, l-am văzut, s-a apropiat de icoană şi, pur şi simplu, a mişcat mâna spre icoană şi fiul său a rămas uimit. Dar ce se întâmplă? Zice: "Până acum, în ultimele luni, nu a mişcat această mână dreaptă!" Plus că a zâmbit. Uitaţi, o minune”, a povestit preotul.

Credincioşii se pot închina la ea până marți seara, după care Icoana Maicii Domnului se va întorce pe Muntele Athos.

Veşti bune de la Primăria Capitalei: Locul preferat al turiştilor străini şi al bucureştenilor va fi extins! Până unde v... Un preot a fost condamnat la doi ani cu suspendare după ce a furat peste 500.000 de euro! Enoriașii au luat o decizie șo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x