Antena Căutare

Imagine șocantă a unui tânăr bătut de propriul profesor! „M-a luat la pumni și m-a dat cu capul de o margine”

Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor au publicat astăzi un material amplu despre traumele suferite de unul dintre cei mai valoroși săritori cu schiurile din România. Iulian Pîtea a dat publicității o imagine imposibil de descris în cuvinte și potrivti propriilor declarații, sportivul a ajuns cu sângele șiroindu-i pe față după ce a primit o lovitură de la profesorul cu care se antrena.

Interviul acordat de sportiv jurnalistului Răzvan Luțac este de-a dreptul înfiorător și scoate la iveală dramele trăite de mulți dintre sportivii de performață atunci când trec prin perioada junioratului: "Fusesem bătut de antrenor la final de 2015. M-a luat la pumni și m-a dat cu capul de o margine. S-a mușamalizat totul”, a dezvăluit sportivul în interviul acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Bătăile încasate și tratamentul inuman suferit de tânărul Pîtea au lăsat urme adânci în mintea tânărului, care a dezvăluit ce a urmat după ce a renunțat temporar la sportul de performanță. S-a ales cu bulimie, "dacă beau apă, îmi vine să vomit", a petrecut noaptea de Revelion singur, în van-ul Federației.

Revoltător. Ce s-a întâmplat cu cea mai veche statuie a lui Eminescu în această dimineață: „Am crezut că e O GLUMĂ PROAS... Veste URIAȘĂ. Tinerii din România cu vârste între 18 și 35 de ani pot primi GRATUIT din partea statului. Ce condiții tre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x