Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Imagini halucinante la priveghiul lui Emi Pian. Sute de persoane s-au îmbulzit în curtea interlopului, fără să poarte mască de protecție

Imagini halucinante au fost surprinse la priveghiul interlopului Emi Pian, care a fost ucis marți noapte, în urma unui scandal izbucnit de la un joc de barbut. În imaginile apărute pe internet, zeci de persoane stau una lângă alta fără ca vreuna dintre ele să poarte măști de protecție ori să respecte distanțarea socială. 

Imagini halucinante la priveghiul lui Emi Pian. Sute de persoane s-au îmbulzit în curtea interlopului, fără să poarte mască de protecție

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă, iar familia, rudele și prietenii s-au adunat la locuința acestuia din Sectorul 5 al Capitalei.

În imaginile făcute publice de un tânăr care ia parte la priveghiul acestuia, sute de persoane s-au înghesuit în curtea locuinței, fără să respecte măsuri de prevenție împotriva coronavirusului.

Războiul dintre clanurile interlope și maneliști celebri. Florin Salam a transmis un mesaj cutremurător pentru Emi Pian

Surprinzător este că acolo sunt și foarte mulți jandarmi, dar și foarte mulți polițiști, dar nimeni nu face nimic pentru că sunt încălcate cel puțin trei reguli ale restricțiilor privind pandemia acolo. Potrivit imaginilor, nimeni nu poartă mască de protecție, nu respectă distanțarea și, în plus, sunt zeci de oameni adunați, deși în spațiile exterioare nu este permisă adunarea a peste 50 de persoane.

Capitala tremură de teama unui război între clanuri! Poliția a organizat filtre după asasinarea lui Emi Pian

Emi Pian a fost înjunghiat

Emi Pian, unul dintre cei mai temuţi interlopi din România, a fost înjunghiat în urmă cu o zi în Bucureşti. Poliţia încă îl caută pe principalul suspect, membru într-un clan rival.
Florin Mototolea, alias Emi Pian, conducea clanul Duduianu, unul dintre cele mai cunoscute şi influente clanuri din România. Anul trecut, în luna septembrie, Emi Pian a fost aşteptat cu lăutari şi artificii la ieşirea din închisoarea Rahova, acolo unde a executat o pedeapsă pentru cămătărie şi şantaj.

Ce mesaje a postat, pe internet, presupusul criminal al interlopului Emi Pian! Ciprian „Napy” a ajuns în stare gravă la spital: „Vă aștept”

Conflictul ar fi izbucnit de la un joc de barbut, Pian fiind înjunghiat de mai multe ori, în plină stradă. A fost transportat la spital unde a murit.

Recomandari