Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Galerie Foto | Imagini din tinerețea Madonnei. Artista apare la bustul gol în pictorial, dar și pe albumele sale

Apar imagini din trecutul Madonei! Peste două zile marea artistă împlinește 62 de ani, o vârstă remarcabilă pe care nu vrea deloc să o afișeze! Madonna a sucit mințile la nivel mondial în jurul anilor 80 când apărea aproape goală pe marile scene. De curând au ieșit la iveală imagini din tinerețe în care artista își expunea bustul voluptos

Galerie Foto | Imagini din tinerețea Madonnei. Artista apare la bustul gol în pictorial, dar și pe albumele sale

Madonna Louise Ciccone, născută în 16 august 1958, Bay City, Michigan, Statele Unite ale Americii, supranumită „regina muzicii pop” este o cântăreață americană, actriță, producătoare și compozitoare de muzică pop, câștigătoare a șapte premii Grammy, laureată a două premii Globul de Aur și autoare de cărți.

Vezi imaginile în galerie

Născută în Bay City, Michigan și crescută în Rochester Hills, Michigan, Madonna s-a mutat în New York City pentru a deveni dansatoare. Și-a lansat albumul de debut în 1983, de pe care trei melodii au ajuns în top 20 în Statele Unite. După o interpretare memorabilă la prima ediție a MTV Video Music Awards din 1984 a piesei „Like a Virgin”, obține primul hit în Statele Unite și Australia.

Madonna, goală pe internet! La cei 61 de ani, diva și-a făcut selfie topless! | Foto

Modelul brazilian al Victoria's Secret, gol pe terasă

FOTO | "Ne-ai omorât pe toți!" Goală pe terasă, alături de iubitul fotbalist, Izabel Goulart, nu are nicio rușine să-și expună trupul de zeiță

Maria Izabel Goulart Dourado, alături de iubitul ei fotbalist, Kevin Trapp, și-a etalat trupul în văzul tuturor, pe o terasă din Grecia, într-un costum de baie minuscul și roșu! Iubitul ei a sorbit-o din priviri și a lăsat să se vadă cât de îndrăgostit este de ea!

Vezi AICI imagini cu modelul brazilian

Aceasta are un trup de invidiat, fiind un rezultat al muncii la sală, dar și a dietelor stricte. La vârsta de 36 de ani poate da clasă multor femei mai tinere decât ea!

Recomandari