Imagini incredibile din Colectiv, direct din dosar! Camerele de supraveghere au filmat scene de groază

 

 Imagini incredibile din Colectiv! Procurorii au la dosar fiecare secundă a disperării. Camerele de supraveghere din club au filmat scenele de groază. Iar reporterii Observator au obţinut fotografiile din dosar, în exclusivitate.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere demonstrează că totul a durat mai puţin de două minute. Se vede pe imagini cum incendiul izbucneşte la ora 22 şi 32 de minute.

Muzica se opreşte şi toată lumea face un semicerc în jurul coloanei aprinse. Încep să cadă bucăţi de foc din tavan. Acesta este momentul în care toţi intră în panică şi dau năvală spre singura uşă închisă.

Citește și Filmul groazei din clubul Colectiv! Procurorii au analizat pas cu pas ce s-a întâmplat în seara cumplită

Se formează o busculadă la ieşire şi tinerii cad unii peste alţii. În clipa în care cineva deschide uşa, oxigenul alimentează flăcările şi se observă o pală de foc. La ora 22 şi 33 de minute se opresc camerele.

Din cauza haosului şi a unui şir lung de ilegalităţi au murit 63 de oameni. Toţi vor despăgubiri de la vinovaţi. 4 părinţi îndoliaţi au precizat şi suma. Unul cere 500.000 de euro iar ceilalţi 3 câte un milion de euro.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe