Imagini incredibile surprinse într-o şcoală din România. Lecţia de bătaie primită de o profesoară deschide până la vârf o nouă discuţie despre drepturile dascălilor

 

Imaginile neputinţei din învăţământ vin dintr-o şcoală din Teleorman, unde mai mulţi elevi au atacat o profesoară chiar în sala de clasă. Au încolţit-o şi au filmat-o, în timp ce un adolescent a lovit-o în mod repetat. În înjurăturile elevilor de clasa a opta, dascălul a părăsit ora. A fost o glumă, le-au spus copiii implicaţi reporterilor Observator. Incidentul extrem de grav a declanşat anchetă şi a ajuns până la Ministrul Educaţiei, care a reacţionat doar pe Facebook.

Sunt scene uluitoare, filmate la ora de educaţie civică, în şcoala din comuna Poroschia, Teleorman. Înainte de pauză, elevii de clasa a opta îşi blochează profesoara în clasă şi încep s-o umilească. Şocată, profesoara nu reacţionează. Nu e primul incident. O recunosc deschis chiar elevii implicaţi.

Chiar şi în faţa inspectorilor din comisie, profesoara s-a temut să vorbească.Aceasta şi-a început cariera în învăţământ abia anul acesta. În trecut, a fost vânzătoare, dar a terminat două facultăţi şi a obţinut o notă mare la titularizare. Cazul ei a ajuns până la Ministerul Educaţiei şi la Inspectoratul din Teleorman.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti