Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Imagini noi din casa criminalului din Caracal! Gheorghe Dincă a mai făcut o victimă? (VIDEO)

O nouă descoperire macabră s-a făcut recent în casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uciderea Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani dispărută luna trecută. 

O nouă descoperire macabră s-a făcut recent în casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uciderea Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani dispărută luna trecută.

Criminaliștii au venit la locul crimei din Caracal și se fac din nou săpături și cercetări pentru a descoperi cât mai multe indicii despre criminalul din Caracal.

CRIMINALUL DIN CARACAL. S-au găsit urme de sânge pe hainele lui Gheorghe Dincă, dar ceea ce este șocant este faptul că fire de păr lung au fost găsite și surse din anchetă susțin că nu aparțin nici Luizei Melencu, nici Alexandrei Măceșanu.

Au apărut imagini noi din casa lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. Urmărește clipul video prezentat de cei de la Antena 3 pentru a afla noi informații importante.

CRIMINALUL DIN CARACAL. Alexandra Măceşanu, o fata de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut miercuri, după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină "la ocazie".

Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei. Anchetatorii au desocperit dovezi ce arată că fata a fost omorâtă de criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă.

Luiza Mihaela Melencu, de 18 ani, din comuna doljeană Dioşti, a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat. Anchetaorii caută acum să elucideze misterul dispariției sale.

Recomandari