Antena Căutare

Imagini revoltătoare pe plaja de la Corbu! Mai mulţi tineri au intrat cu maşinile pe nisip, au scos sticlele de băutură şi au încins focul

Un paradis sălbatic şi protejat prin lege a devenit club în aer liber şi parcare pentru un grup de tineri petrecăreţi. Nu le-a păsat nici cât negrul sub unghie de amenzile pe care urmează să le plătească. Şi-au aliniat bolizii, direct pe nisip şi au făcut câteva fotografii, pentru fani.

Un paradis sălbatic şi protejat prin lege a devenit club în aer liber şi parcare pentru un grup de tineri petrecăreţi. Nu le-a păsat de amenzile pe care urmează să le plătească. Şi-au aliniat bolizii, direct pe nisip şi au făcut câteva fotografii, pentru fani.

Pentru ei, Mamaia poate fi oriunde. Pentru că spiritul din Mamaia e în ei. Au mare, nisip, muzică tare, băutură la discreţie. Ce nu par să aibă e bunul simţ.

Şi-au parcat cele zece maşini scumpe pe plaja din Corbu, pentru o şedinţă foto. Din boxe răsună imnul verilor trecute.

Pe plaja cândva sălbatică, ei reprezintă civilizaţia. Şi vor să afle şi restul lumii. Au publicat imagini cu maşinile pe plajă şi au aşteptat cât mai multe aprecieri.

Când reacţiile nu au fost pe placul lor, au răspuns cum au ştiut mai bine. Înjurând.

PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi! Vremea vine cu mari surprize!... Și n-au trăit fericiți... Un bărbat de 37 de ani din Vaslui a fost atacat de iubita sa, după ce a cerut-o de soţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x