Antena Căutare

Imagini şocante într-un bar din judeţul Vâlcea. Patronul a fost bătut crunt de niște clienți

Patronul localului a fost bătut zdravăn de un tânăr, chiar de față cu angajații lui. Vă avertizăm, urmează imagini care v-ar putea afecta emoţional. Mai mulţi indivizi au intrat în local şi au început să facă scandal.

Patronul localului a fost bătut zdravăn de un tânăr, chiar de față cu angajații lui. Mai mulţi indivizi au intrat în local şi au început să facă scandal.

Patronul le-a cerut să înceteze şi să plece. După un schimb dur de replici, unul dintre tineri i-a dat o palmă patronului în vârstă de 66 de ani. Omul nu a ripostat şi a încercat să se retragă, moment în care bătăuşul l-a atacat din nou.

Cu mare greutate, cineva a reuşit să-l scoată pe agresor din local. Victima şi-a scos un certificat medico-legal şi este decisă să-şi ceară dreptatea în justiţie.

Veste bună pentru șoferi! Rovinieta şi taxa de pod de la Feteşti pot fi plătite prin intermediul unei aplicaţii de mobil... Caz revoltător într-o localitate din Vaslui. Un băiat de 10 ani a fost snopit în bătaie de mamă pentru că i-a spus că nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x