Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

IMAGINI SOCANTE! Un pieton a fost spulberat de un taximetrist in Deva

Imagini socante surprinse de camerele de supraveghere intr-o intersectie din Deva. Un barbat care astepta sa traverseze strada a fost ucis de un taxi care a vrut sa evite o alta masina si a urcat pe trotuar.

Omul a fost luat pe sus si izbit de scarile unei farmacii din zona. Totul s-a intamplat la 100 de metri de o sectie de politie.

Camera de supraveghere a surprins clar momentele accidentului. Barbatul de 54 de ani se apropie de trecerea de pietoni vorbind la telefon. Se opreste, probabil, la culoarea rosie a semanforului si asteapta. Nu vede ca, la un moment dat, doua masini se ciocnesc in mijlocul intersectiei. Nici soferii nu il vad pe el.

In viteza, taxiul loveste masina galbena in care se aflau o femeie si un copil, se roteste si il izbeste puternic pe barbat cu partea din spate. Omul nu are timp sa reactioneze. E aruncat cativa metri, pe scarile de marmura ale unei farmacii.
Minute in sir, medicii de la salvare incearca sa-l resusciteze. In tot acest timp, soferul taxiului nu poate spune clar ce s-a intamplat.

Politistii cred insa ca amandoi soferi au fortat intrarea in intersectie. Pe imagini se vede ca masina galbena trece, desi masina din stanga ei pare sa opreasca.

Barbatul accidentat a murit in drum spre spital.


Recomandari