Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Imagini tulburătoare! Sorina a fost filmată făcând gesturi cu tentă sexuală și imitând fumatul! ” Este inadmisibil să crești așa copilul!”

După un scandal monstru, Sorina a plecat în vară în America, adoptată fiind de familia Săcărin. Autoritățile au considerat că va avea o viață mai bună! Familia Șărămăt, stabilită în Baia de Aramă, unde fata a crescut în ultimii șapte ani, speră ca Sorina să revină în mijlocul ei.

Sorina a fost filmată făcând gesturi cu tentă sexuală și imitând fumatul!

Au apărut imagini controversate cu Sorina în ipostaze interzise minorilor! Sora vitregă a Sorinei scandalizează opinia publică cu niște filmări în care fata face gesturi obscene, potrivit WowBiz.

Pe contul de Tik-Tok al Avei apare o filmare cu Ava și cu Sorina care dansează lasciv, mai ales Sorina, atingându-se în zonele intime sau imitând fumatul, bine susținută de sora ei vitregă, potrivit sursei citate.

”Suntem scandalizați și șocați, în egală măsură! Nu se poate așa ceva, nu vorbesc de vârsta fetelor, cât de Sorina, care e o fată cuminte, la locul ei! Este inadmisibil să crești așa copilul, e scandalos până la cer! Poate așa se convinge toată lumea unde îi e mai bine Sorinei, cu noi, familia ei, sau printre străini! Sperăm din tot sufletul ca justiția română să-și urmeze cursul și adopția să fie anulată, pentru ca Sorina să revină la casa ei, în casa noastră!”, a declarat Vasile Șărămăt pentru WowBiz.

Tribunalul București a decis pe 21 octombrie deschiderea procesului privind nulitatea absolută a adopției Sorinei. Așa că a solicitat Tribunalului București redeschiderea dosarului adopției și judecarea cauzei în lumina unor falsuri pe care familia Șărămăt susține că le-au făcut reprezentanții autorităților în speța respectivă.

Pe 21 octombrie, avocatul familiei, Victor Dumitrică, a dat o veste mare tuturor susținătorilor familiei Șărămăt, confirmând redeschiderea cauzei și acceptarea noilor probe depuse la dosarul anulării adopției.

După ce Victor Dumitrică, avocatul familiei Șărămăt, a postat acum câteva luni o filmare șocantă cu Ava, celalaltă fată a familiei Săcărin, practic noua soră a Sorinei, care înjură într-un clip interzis minorilor, în spațiul public a mai apărut o înregistrare incredibilă, de această dată realizată chiar cu Sorina

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro