Antena Căutare

Imagini VIDEO de groază într-o grădiniță! Copiii sunt încurajați de educatoare să se lupte și să lovească în cap. Reacția educatoarelor a îngrozit lumea

O mamă înfricoșată din Missouri face acuzașii grave  fostului centru de îngrijire a copiilor după ce două profesoare  au găzduit un "club de luptă" și i-au încurajat pe copii să se bată unul pe celălalt.

O mamă înfricoșată din Missouri, SUA face acuzații grave fostului centru de îngrijire a copiilor săi, după ce două profesoare au găzduit un "club de luptă" și i-au încurajat pe copii să se bată unul pe celălalt. Femeia avea 2 copii în vârstă de 4 și 10 ani care se aflau în îngrijirea acelor educatoare. Băiatul cel mic a participat la îngrozitoarele lupte.

Un aparat de înregistrat surprinde momentul în care copiii se lovesc reciproc, punându-se la pământ, în timp ce alții plâng îngroziți și încearcă să își despartă colegii.

Cel care a filmat nefericitul eveniment, a fost băiatul de 10 ani al lui Nicole Merseala, una dintre mămicile îngrozite de scenele de groază din grădiniță. Acesta a surprins momentele în care ,,clubul de luptă" era în plină acțiune, totul salvându-se, pe iPad-ul său.

Copilul de 10 ani a fost printre copiii mai mari din camera de îngrijire a copiilor.

În filmul obținut, una dintre educatoare poate fi auzita exclamând "Oh, Dumnezeul meu", când văd copiii mai mici care se luptă. Se pare că această femeie era extaziată în timp ce copilașii erau expuși unui mare pericol.

Într-unul dintre filmulețe se vede cum una dintre educatoare, sărind în sus și în jos în emoție, pe măsură ce alta pune pe mâna fiecărui copil câte o mănușă "Hulk Smash Hand", mănuși de pluș inspirate din filmele cu supereroi.

Un copil poate fi văzut atunci dând un alt băiat în față, îl lovește cu capul de podea , iar în jurul lor se văd restul colegilor care stau în cerc, sub formă de ceas.

Singura persoană care încearcă să oprească lupta este un alt preșcolar, dar, care din păcate, nu reușește să-și desprindă prietenii.

Copiii au rămas traumatizați și au întrebat de ce colegii lor care sunt prieteni se bat atât de tare.

În momentul în care directorul creșei a primit filmarea, cele două angajate au fost imediat concediate, fiind date pe mâna autorităților. Acestea vor fi nevoite să răspundă pentru faptele săvârșite și pentru neîngrijirea corespunzătoare a copiilor.

După acest incident a crescut în rândul creșelor și grădinițelor, numărul inspecțiilor privind protecția copiilor, dar chiar și așa, inspectorii au găsit în continuare copii maltratați sau neferiți de violența domestică prezentă în grădinițe.

Sursă: DailyMail

Activitatea seismică, tot mai intensă în România! Cinci cutremure, în doar CINCI ZILE! Gheorghe Mărmureanu, despre ce ur... Vestea MOMENTULUI pentru șoferi! Când va fi gata Pasajul Ciurel și ce se întâmplă cu locurile de parcare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x