Antena Căutare

Mesaj CUTREMURĂTOR primit în această dimineață de familia devastată. Un elev eminent a murit într-un accident teribil

Este un doliu apăsător la Colegiului Militar " Mihai Viteazul" din Alba Iulia. Un elev eminent care ar fi trebuit să ajungă în această seară la unitatea militară a murit într-un accident teribil. Era în maşină cu tatăl său, când prietenul lui a pierdut controlul volanului. Pentru elevul-militar nu s-a mai putut face nimic.

În maşina scoasă din răpâ, a fost găsit fără viaţă un adolescent de 16 ani. Cosmin Eusebiu Raţ era elev în clasa a zecea la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul" din Alba Iulia. Era în vacanţă şi călătorea spre satul natal de lângă Aiud. Un prieten de 19 ani conducea, iar tatăl lui Cosmin se afla pe bancheta din spate. Tragedia a avut loc într-o curbă, pe şoseaua umedă. Maşina s-a oprit peste o conductă de gaz.

"Cosmin era președinte al consiliului elevilor Colegiului, fiind implicat și devotat atribuțiilor acestei funcții. Se bucura de admirația și respectul tuturor, fiind un bun coleg și adevărat camarad. Dumnezeu să-l ierte și să-l primească în oastea străjerilor cerești!", a fost mesajul colegilor.

VREMEA 12 februarie. Ninsoarea continuă și în prima zi a săptămânii. Ce se întâmplă în următoarele ore!... Câștigătorul la Loto 6/49. A pus mâna pe o sumă fabuloasă cu doar 14,50 lei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x