Antena Căutare

Mesaj CUTREMURĂTOR primit în această dimineață de familia devastată. Un elev eminent a murit într-un accident teribil

Este un doliu apăsător la Colegiului Militar " Mihai Viteazul" din Alba Iulia. Un elev eminent care ar fi trebuit să ajungă în această seară la unitatea militară a murit într-un accident teribil. Era în maşină cu tatăl său, când prietenul lui a pierdut controlul volanului. Pentru elevul-militar nu s-a mai putut face nimic.

În maşina scoasă din răpâ, a fost găsit fără viaţă un adolescent de 16 ani. Cosmin Eusebiu Raţ era elev în clasa a zecea la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul" din Alba Iulia. Era în vacanţă şi călătorea spre satul natal de lângă Aiud. Un prieten de 19 ani conducea, iar tatăl lui Cosmin se afla pe bancheta din spate. Tragedia a avut loc într-o curbă, pe şoseaua umedă. Maşina s-a oprit peste o conductă de gaz.

"Cosmin era președinte al consiliului elevilor Colegiului, fiind implicat și devotat atribuțiilor acestei funcții. Se bucura de admirația și respectul tuturor, fiind un bun coleg și adevărat camarad. Dumnezeu să-l ierte și să-l primească în oastea străjerilor cerești!", a fost mesajul colegilor.

VREMEA 12 februarie. Ninsoarea continuă și în prima zi a săptămânii. Ce se întâmplă în următoarele ore!... Câștigătorul la Loto 6/49. A pus mâna pe o sumă fabuloasă cu doar 14,50 lei!...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x