Antena Căutare

Imaginile groazei! Copil de doi ani, filmat când este lovit în plin de o mașină și proiectat la zeci de metri

Accident şocant la Suceava! Un copil de doar doi ani s-a desprins din mâna tatălui său şi a sărit în faţa unei maşini, iar tragedia s-a produs! Imaginile surprinse de camere au puternic impact emoţional.

Imaginile groazei! Copil de doi ani, filmat când este lovit în plin de o mașină și proiectat la zeci de metri Galerie
Accident Suceava

Pe filmare se vede cum băiatul împreună cu tatăl său se apropie de un grup de trecători. Dintr-odată, copilul se smuceşte şi sare pe carosabil înainte ca unul din adulţi să-l oprească.

Incidentul s-a petrecut duminică seara, pe trecerea de pietoni de pe straa Grigore Alexandru Ghica din Suceava, în jurul orei 20:10.

Un copil de doi ani și șapte luni s-a smucit din mâinile tatălui și a pășit în fața unei mașini care circula regulamentar, fiind lovit în plin. Copilul a fost proiectat la mulți metri distanță de accident, spre groaza martorilor.

Imaginile groazei! Copil de doi ani, filmat când este lovit în plin de o mașină și proiectat la zeci de metri

Un accident cumplit s-a petrecut în Suceava

Un accident cumplit s-a petrecut în Suceava

Micuțul a fost proiectat la zeci de metri distanță, de unde a fost recuperat de părinți. Imaginile care surprind accidentul sunt groaznice.

Copilul a fost preluat de o ambulanță de la fața locului în stop cardio-respirator resuscitat, cu politraumatism cranian sever, șoc hemoragic, fractură de gambă și alte leziuni grave.

Copilul de doi ani este acum în stare foarte gravă, intubat și ventilat mecanic. Medicii sunt extrem de rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Un alt muncitor din Sri Lanka a venit la Ditrău, dar cu planuri mari! Ce pune la cale tânărul: „Nu mi-e frică”... România e plină de Dorei! Cum a fost „reparată” o conductă de apă din Hațeg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x