Antena Căutare

„Mamă, murim aici, băi!”. Imaginile groazei într-un avion ce a decolat de la Otopeni! A zburat o oră deasupra Bucureștiului! VIDEO

Un avion ce a decolat de pe Aeroportul Otopeni, cu destinația Londra, s-a umplut de fum, imediat ce s-a ridicat de la sol. A survolat timp de o oră Capitala.

„Mamă, murim aici, băi!”. Imaginile groazei într-un avion ce a decolat de la Otopeni! A zburat o oră deasupra Bucureștiului! VIDEO
Captură video.

„Opresc din aer? Opreşte! Mamă, murim aici, băi! Du-te frate şi zi-i! Doamne, ce e?”, se aud pasagerii strigând în avionul plin de fum.

După ce a survolat o oră Bucureștiul, ca să cosnume combustibil, avionul, ce aparține companiei Ryanair, a revenit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 12.00, iar pasagerii au fost debarcați în siguranță.

Avionul își amânase deja decolarea cu trei ore. A decolat la 10:56 spre Londra, în condițiile în care plecarea era programată la 6:40.

După decolare, a anunțat că va reveni pe aeroport și a aterizat la 12:11 pe Otopeni, după ce survolat spațiul aerian din apropierea Bucureștiului pentru a consuma din combustibil.

În aeronavă se aflau 169 de pasageri, potrivit informațiilor Mediafax.

Unul dintre pasageri a publicat pe pagina sa de Facebook că în timpul survolării în avion au fost emanații de fum. Acesta a mai specificat că în cele trei ore de așteptare până la decolare nu a primit nicio sticlă de apă din partea personalului.

Ialomiţa: Incendiu la o garsonieră din Feteşti; 16 persoane evacuate, două au avut nevoie de îngrijiri medicale... Jandarmii au intervenit, în 2019, în peste 500 de situaţii în care s-a semnalat prezenţa urşilor şi a altor animale sălb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x