Antena Căutare

Îmbolnăviți de COVID-19 la locul de muncă, 20 de români cer despăgubiri de un milion de euro de la angajator

Încep procesele pe tema Covid-19. Mai mulți angajați ai serviciului de Ambulanță Olt dau în judecată instituția pentru care lucrează, după ce s-au infectat cu noul coronavirus.

20 de angajați de la Serviciul de Ambulanță Olt au anunțat că vor da în judecată instituția la care lucrează, pe motiv că nu ar fi luat măsuri pentru protecția lor.

Oamenii cer daune totale de un milion de euro și spun că au fost trimiși în linia întâi cu măști de copii și echipamente dezinfectate și refolosite.

Angajații Serviciul de Ambulanță Olt au declarat că, înainte de a-și primi rezultatele testelor COVID-19, a fost puși în carantină alături de persoane deja confirmate.

„Testele ce s-au efectuat au fost făcute în niște recipiente pe care erau trecute doar inițiale, multe dintre inițiale coincideau. Nu știu cum s-au atribuit. (...) Probabil au zis că, decât să lași un pozitiv afară, mai bine îl treci ca pozitiv și îl bagi în spital, să fii sigur că n-ai făcut o greșeală”, a afirmat unul dintre anagajați, la Antena 3.

În ce condiții vom putea ieși la terase? Cine va putea sta la aceeași masă? Alexandru Rafila, despre viața după 1 iunie

Focarul de COVID-19 de la Ambulanţa Slatina a luat amploare. 20 de cadre medicale au fost confirmate cu noul coronavirus, iar alte 30 sunt în izolare la domiciliu.

Prefectul de Olt, Florin Homorean, a dispus un control la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Timp de două zile, o comisie formată din reprezentanţi ai Prefecturii Olt, ai Direcţiei de Sănătate Publică, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă vor verifica dacă, pe perioada stării de urgenţă şi pe perioada stării de alertă au fost respectate normele şi procedurile.

Un nou drog face ravagii în rândul tinerilor: „Mă rupe, ești nebun la cap!?” Substanțele, vândute în preajma liceelor

„Având în vedere necesitatea efectuării unei verificări la nivelul Serviciului de Ambulanţă Olt în ceea ce priveşte modul de desfăşurare a activităţii acestuia pe perioada stării de urgenţă şi stării de alertă ca urmare a numărului de cazuri de infectare depistate în rândul personalului acestei instituţii, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt din data de 22.05.2020 s-a stabilit formarea unei Comisii mixte de control formată din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului-Judeţul Olt, Direcţiei de Sănătate Publică Olt, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt”, au anunțat reprezentanţii Prefecturii Olt.

Fostul ofițer MAI, cel care a infectat un spital întreg, se apără! Argumentele, halucinante: Există dovezi!

Primul caz confirmat cu COVID-19 la Ambulanţa Slatina a fost al unei asistente medicale care făcea naveta Mioveni-Slatina. În urma anchetei epidemiologice, alte 19 de persoane au fost testate şi depistate cu noul coronavirus.

Happy Channel, creşteri semnificative de audienţã în luna mai... Imaginile cu băiețelul care-și plânge adidașii arși sunt cutremurătoare. El e Gabriel, iar focul i-a mistuit căsuța săra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x