Antena Căutare

În noapte de sâmbătă spre duminică, se dă ceasul înainte. Cum va fi afectat programul mijloacelor de transport în comun. RATB a făcut anunțul

Deşi timpul de afară nu este foarte încurajator, sâmbătă spre duminică trecem la ora de vară, ceea ce înseamnă că ceasurile vor fi date înainte cu o oră. Schimbarea va afecta si programul anumitor mijloace de transport din Bucuresti, în timp ce altele își vor păstra același plan.

Deşi timpul de afară nu este foarte încurajator, sâmbătă spre duminică trecem la ora de vară, ceea ce înseamnă că ceasurile vor fi date înainte cu o oră. Schimbarea va afecta si programul anumitor mijloace de transport din Bucuresti, în timp ce altele își vor păstra același plan.

"În noaptea de 24/25.03.2018, se trece la ora de vară. În conformitate cu Ordonanţa de Guvern nr.20 din 18.08.1997, privind stabilirea orarului de vară-iarnă, odată cu schimbarea orei pentru programul de vară, în noaptea de 24/25.03.2018, ora 03:00 devine ora 04:00.

În acest sens, toate serviciile puse la dispoziția publicului călător vor funcționa după programul aliniat la ora oficială de vară. Precizăm că, programele de circulaţie pentru autobuzele liniilor de noapte nu vor fi afectate de trecerea la ora de vară", au scris reprezentanții RATB pe pagina oficială de Facebook.

Scene şocante la primărie. Consiliera și secretara și-au împărțit pumni și picioare, pănă una din ele a leșinat: "M... Fie ninsoare, fie vânt... Orașul din România în care tomberoanele sunt păzite de Poliție și de camerele de supraveghere:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x