Antena Căutare

În prag de Sărbători, un bărbat a comis un păcat greu de iertat. A dat buzna într-o mănăstire și a furat cutia milei. Polițiștii l-au prins cu două șurubelnițe

Un bărbat de 33 de ani a fost arestat preventiv după ce a furat dintr-o mănăstire din Galaţi cutia milei în care erau aproape 400 de lei.

Un bărbat de 33 de ani a fost arestat preventiv după ce a furat dintr-o mănăstire din Galaţi cutia milei în care erau aproape 400 de lei.

Bărbatul, domiciliat în judeţul Teleorman, a fost depistat de poliţişti în noaptea de 15 spre 16 decembrie, pe o stradă din municipiul Galaţi, având asupra sa o cutie metalică şi două surubelniţe, potrivit unui comunoicat transmis luni de Poliţia Galaţi.

Întrebat despre provenienţa bunurilor, el a spus că a luat cutia milei din incinta Mănăstirii Sfinţii Arhangheli - Metoc. În cutie erau 395 de lei.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală pentru furt calificat, iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

De la 15 grade Celsius, la temperaturi cu minus în doar 24 de ore! Sunt probleme din cauza zăpezii în mai multe zone din... Carne vândută de pe jos, în prag de Sărbători! Imaginile surprinse într-o piață din Capitală au stârnit revoltă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x