Căutare Live

Încă un focar de coronavirus descoperit în România. Aproape 100 de muncitori, plasați urgență în izolare după ce mai mulți colegi au fost depistați pozitiv cu COVID-19

Încă un focar de coronavirus a fost descoperit în România, la Galați, unde mai mulți angajați ai unei firme de construcții au fost depistați pozitiv cu COVID-19. 

Încă un focar de coronavirus descoperit în România. Aproape 100 de persoane, plasate de urgență în izolare după ce mai mulți colegi au fost depistați pozitiv cu COVID-19

Potrivit presei locale, opt muncitori din Pakistan, care sunt angajați ai unei firme de construcții din Galați și care lucrau în Brăila, au fost confirmați cu noul coronavirus. Imediat, aceștia au fost internați la Spitalul Județean din Brăila, iar alți 93 de muncitori, care locuiau în același campus, au fost izolați.

Campusul în care locuiau muncitorii se află în localitatea Vădeni din județul Brăila, iar acum este supravegheat de mașini de poliție și jandarmerie.

Coronavirus în România, 2 iunie 2020. Live Update. Încă 119 cazuri în țară! Câte persoane s-au vindecat de COVID-19

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a decis să izoleze tot campusul, în care se mai află încă 93 de persoane.

Firma la care lucrau muncitorii din Pakistan are lucrări în mai multe judeţe.

Chinezii au recunoscut, în sfârșit! COVID-19 n-a avut nicio legătură cu piața din Wuhan: „Este cel mai eficient bio-terorist”

Câte cazuri de coronavirus s-au înregistrat în România, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 2 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.517 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.526 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1279 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Oficial! OMS a confirmat! O nouă epidemie și-a luat startul! Cum se transmite virusul mortal, spre deosebire de COVID-19! Cinci tineri, primele victime!

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 119 noi cazuri de îmbolnăvire. Este cel mai mic bilanț al infecțiilor în decurs de 24 de ore.

La ATI, în acest moment, sunt internați 166 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.333 de persoane. Alte 90.103 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 448.813 de teste.

Ultimă oră! Se deschid mall-urile, în România! Data a fost anunțată oficial! Când se vor redeschide cinematografele... Reguli noi pentru pescarii din România! S-a zis cu distracția, așa cum o știau! Ce le va fi strict interzis...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri