Antena Căutare

Incendiu cu degajări mari de fum, la un centru Remat de lângă București.Traficul este deviat

Un incendiu de proporții a avut loc la un centru de colectare și reciclare a deșeurilor din comuna Glina, județul Ilfov iar meteorologii au anunțat că norul de fum se va deplasa pe direcția nord-est. De altfel, traficul în zonă este deviat prin localitatea București.

incendiu
Incendiul a cuprins un centru Remat de pe lângă Capitală | Hepta agency

Incendiul a cuprins lemne și caroserii auto iar degajările de fum le-au dat de furcă autorităților care au fost alertate în jurul orei 17:11 că în comuna Glina, pe Intrarea Abatorului, arde un centru REMAT cu degajări mari de fum și condiții de vizibilitate redusă, potrivit news.ro.

Potrivit aceleiași surse, la fața locului s-au deplasat 13 autospeciale de stingere și două echipaje SMURD, descarcerare.

La fața locului au intervenit și polițiștii din comuna Popești Leordeni și Serviciul Rutier Ilfov pentru dirijarea și devierea traficului.

Totodată, la fața locului se află și pompierii militari.

Suprafața pe care se manifestă incendiul are aproximativ o mie de metri pătrați.

Potrivit informațiilor actuale, nu s-au stabilit cauzele ce au dus la pornirea incendiului și nici nu s-au înregistrat victime.

Cum a ajuns Roman Abramovici oligarh, din copil sărac. Acesta a fost supranumit "portofelul lui Putin". Povest... Care e noua structură a anului şcolar 2022-2023. Schimbările anunțate de Sorin Cîmpeanu: Se renunță la semestre și la te...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x