Antena Căutare

Incendiu intr-un bloc din Timisoara. Aproximativ 20 de locatari, evacuati din cauza fumului

Un incendiu puternic a creat panica, miercuri dupa-amiaza, intr-un bloc din Timisoara. Peste 20 de locatari au fost evacuate din cauza fumului, iar 14 dintre ei au avut nevoie de ingrijiri medicale, relateaza Mediafax.

Din primele informatii, incendiu se pare ca a pornit la la parterul unui bloc din zona Stadionului "Dan Paltinisanu", iar mai multe obiecte din interiorul sau au fost distruse. In apartament nu se afla nicio persoana.


Aproximativ 20 de locatari au fost evacuati din cauza fumului, 14 dintre acestia primind ingrijiri medicale de la echipajele ambulantei ajunse la fata locului. Printre persoanele care au primit ingrijiri medicale a fost si un bebelus de trei luni, a spus purtatorul de cuvant al ISU Timis.

Pentru lichidarea incendiului izbucnit in urma unui scurtcircuit au intervenit doua autospeciale, la ora transmiterii acestei stiri incendiul fiind stins, iar locatarii au revenit in apartamente.

foto: Intact Images

Baia Mare: Cere statului despaguburi de 1,4 mil. de euro pentru ca fost inchis pe nedrept... Admiterea la facultate se va realiza doar prin examen sau pe baza mediei de la BAC...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x