Antena Căutare

Încep demolările pentru pasajul Domnești! Proprietarii au primit despăgubiri de 23 de milioane de lei, dar sunt REVOLTAȚI FOC!

Pasajul rutier Domneşti care va decongestiona traficul de pe Prelungirea Ghencea începe să prindă formă. Azi au început demolările clădirilor din zonă care trebuie să facă loc pasajului.

Pasajul rutier Domneşti care va decongestiona traficul de pe Prelungirea Ghencea începe să prindă formă. Azi au început demolările clădirilor din zonă care trebuie să facă loc pasajului.

Proprietarii imobilelor şi ai terenurilor sunt împărţiţi în 2 tabere: unii spun că imobilele au fost insuficient evaluate, alţii spun ca nu au fost anuntaţi de demolări. A fost agitaţie mare în zona viitorului pasaj Domneşti încă de la orele dimineţii, şi nu doar din cauza traficului. Prima fază pentru ridicarea mult aşteptatei construcţii presupune demolarea caselor amplasate pe acest culoar. Vizaţi sunt peste 100 de proprietari care vor rămâne fără locuinţe. Oamenii spun că nici nu au fost notificaţi înainte de această măsură, aşa cum cere legea.

Alţii spun că proprietăţile lor nu au fost corect evaluate, deși, potrivit CNAIR, oamenii au fost înştiinţaţi încă de anul trecut că vor fi expropriaţi şi despăgubiţi cu sume între 96 de lei şi 5 milioane de lei în funcţie de suprafeţele de teren. Dacă oamenii refuză să-şi părăsească imobilele, vor fi executaţi silit, conform legii. Pasajul va fi construit la intersecţia dintre Strada Prelungirea Ghencea şi Centura Bucureşti şi ar trebui finalizat în doi ani de la începerea lucrărilor. Şoferii nu mai cred însă nimic.

Construcţia va costa peste 90 de milioane de lei, fără TVA.

Vremea o ia razna la început de mai! Meteorologii ne avertizează: vom avea un sfârșit de săptămână cu frig și ploi... Acum e acum! ANUNȚUL FĂCUT DE AUTORITĂȚI despre tânăra filmată în timp ce se droga pe malul mării!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x