Antena Căutare

Începe programul „Litoralul pentru toţi” 2022. Cât costă o noapte la un hotel de 3 stele și unde se fac rezervările

Ajuns la ediția 40, programul „Litoralul pentru toți” s-a demonstrat un real succes în fiecare an. În 2022, hotelurile pun la dispoziţia turiştilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

cola foto oameni la plaja pe malul Marii Negre si un hotel din Constanta cu piscina
Pentru programul „Litoralul pentru toți” 2022, prețurile unei nopți de cazare la un hotel de 3 stele sunt cu 70% mai mici și pornesc de la 34 de lei. | Shutterstock

Programul social „Litoralul pentru toţi”, începe azi, 22 mai 2022, dată de la care turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră. Tarifele sunt cu până la 70% mai mici în extrasezon și pornesc de la 34 de lei pe noapte de persoană.

Cât costă o noapte pe litoralul românesc în programul „Litoralul pentru toți” 2022. Prețurile pornesc de la 34 de lei pe noapte

Ajuns la cea de-a 40-a ediție, programul „Litoralul pentru toți” s-a demonstrat un real succes în fiecare an. Acesta aduce o mulțime de beneficii atât pentru turiștii care vor să viziteze litoralul românesc în extra-sezon, cât și pentru cei peste 70.000 de lucrătorii din domeniul HORECA.

Pentru ediţia din acest an, şi-au anunţat participarea zeci de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc. Hotelurile pun la dispoziţia turiştilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte, transmite Adevărul.ro.

„Preţurile sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon”, arată datele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Citește și: Liviu Vârciu și-a ieșit din fire la un restaurant de pe litoral. Ce sumă a plătit pentru o masă acolo și cum a reacționat

Astfel, până pe data de 19 iunie, românii pot petrece un sejur pe litoralul românesc în extra-sezon, cu tarife pornind de la 34 de lei pe noapte de persoană. La fel ca în anii precedenţi, pachetele turistice pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

“Recomandăm turiştilor să-şi facă vacanţele pe litoralul nostru şi în extrasezon. Au toate motivele: plajele şi staţiunile nu sunt aglomerate, vremea este foarte frumoasă şi, poate cel mai important argument, preţurile sunt mult mai mici decât în lunile iulie şi august. Mă bucur că, în ciuda vremurilor dificile pe care le traversăm, putem să ducem mai departe acest program care a devenit o tradiţie şi să le oferim tuturor românilor posibilitatea de a petrece câteva zile la plajă la tarife mai mult decât accesibile”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Potrivit informațiilor, tarifele prin programul „Litoralul pentru Toţi” sunt cu până la 70% mai mici faţă de cele din vârf de sezon. Cel mai ieftin pachet pentru o noapte de cazare fără mic dejun începe de la 34 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopţi de cazare.

De asemenea, există oferte și pentru cei care preferă cazare cu servicii de masa all-inclusive. Tarifele, în acest caz, încep de la 160 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 3 nopţi de cazare, mai arată aceeași sursă.

Citește și: Cum va fi vremea până la jumătatea lunii iunie. Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

Ce este programul „Litoralul pentru toți”

Programul „Litoralul pentru Toţi” se află la ediţia cu numărul 40 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Detaliile privind hotelurile incluse în programul „Litoralul pentru Toţi” se găsesc pe site-ul www.fptr.ro. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât şi prin intermediul agenţiilor de turism.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc este singura federaţie patronală cu reprezentativitate legală la nivel de sector de activitate „turism, hoteluri restaurante”, având în componenţă societăţi comerciale din turism care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajaţi, gestionând, într-o pondere covârşitoare, capital românesc.

Absolvenții instituțiilor de învățământ, cu vârsta de cel puțin 16 ani, pot primi indemnizație de șomaj. Unde se pot înr... (P) Cât de importantă este dimensiunea anvelopelor și a jantelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x