Antena Căutare

Operatorii de plaje au lăsat șapte metri între umbrele, la Mamaia: "Am văzut funii în Franța. Nu suntem ca oile" - Foto

Operatorii de pe litoral se pregătesc intens pentru primirea turiștilor și s-au adaptat cerințelor impuse de pandemia de coronavirus. Au lăsat spațiu între șezlonguri și umbrele, însă spun că nu consideră necesar să fie culoare pe plaje. Un administrator din stațiunea Mamaia susține că nu-și va trata turiștii ca pe oi.

Operatorii de plaje au lăsat șapte metri între umbrele, la Mamaia: "Am văzut funii în Franța. Nu suntem ca oile" - Foto Galerie
Stațiunea Mamaia, plajă în curs de amenajare | Replicaonline.ro

În Franța, locurile de pe plajă au fost delimitate de funii și cordoane, iar turiștii trebuie să-și facă rezervare online înainte. Chiar și așa, în sudul țării, francezii au luat cu asalt zonele, astfel că autoritățile se gândesc să închidă din nou plajele.

Operatorii de plaje au lăsat șapte metri între umbrele, la Mamaia: "Am văzut funii în Franța. Nu suntem ca oile" - Foto

Plaja din sudul Franței; Foto: Hepta

La Mamaia, plajele sunt pregătite pentru întâmpinarea turiștilor

În România, administratorii de plaje se pregătesc şi ei să întâmpine primii turişti veniţi la mare în acest an, dar de la 15 iunie, scrie publicația locală replicaonline.ro, care a stat de vorbă și cu un administrator de plajă, din stațiunea Mamaia.

Citește și: Surse: Se deschid de la 1 iunie! Ce reguli vor fi impuse la restaurante și terase de luna viitoare

„Am făcut o distanţare de 7 metri între umbrele. E o distanţă foarte mare şi între şezlonguri. Nu mai este nevoie de funii. Lumea nu are nevoie să fie dirijată. Nu sunt oile care au fost urcate pe vapor în portul Midia. Am văzut acele funii şi îmi aminteam pe vremuri cum erau urcate acele oi pe vapor la Midia. Noi nu suntem oi”, spune Paul Marin, administrator de plajă în staţiunea Mamaia, potrivit sursei citate.

Operatorii de plaje au lăsat șapte metri între umbrele, la Mamaia: "Am văzut funii în Franța. Nu suntem ca oile" - Foto

Stațiunea Mamaia, plajă în curs de amenajare

Administratorii amenajează plajele din Mamaia; Foto: replicaonline.ro

„Doar în zonele VIP se întâmplă această delimitare. Noi suntem VIP? Suntem egali. Noi aşezăm şezlongurile pe plajă. Aşteptăm ca la 1 iunie să ne mai zică ceva autorităţile. Mai mult decât fac eu nu o să spună ei. Mă aştept să dăm drumul sigur undeva pe 15 iunie la plajă. La 1 iunie sigur nu se va deschide plaja. Nu se amenajează totul bătând din palme. Oamenii nu au nicio interdicţie pe plajă. Interdicţiile sunt pentru noi să nu putem face bani. Nu am văzut vreun poliţist pe plajă să spună oamenilor să păstreze distanţa. Pe plajă este plin. Se plimbă lumea. Eu dacă aş pune şezlonguri, după ar înnebuni lumea”, a mai spus Paul Marin.

Ministerul Sănătății, anunț! "Măsurarea temperaturii este obligatorie". Ce se întâmplă cu magazinele care au r... Scandal la metrou, în Capitală. Doi indivizi, la un pas de a-l bate pe mecanicul trenului, după ce-i deschid ușa de la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x