Antena Căutare

Incident la metrou Constantin Brâncoveanu! Au sosit pompierii după ce călătorii au sunat la 112. Ce s-a întâmplat

A fost panică la metrou în dimineața zilei de 15 martie. Călătorii au sunt la 112 după ce au simțit miros de fum puternic în metrou, la stația Constantin Brâncoveanu. La fața locului au sosțit pompierii. Ce precizări au făcut reprezentanții Metrorex.

imagine de la metrou incident constantin brancoveanu Galerie
Incident la metrou Constantin Brâncoveanu! Au sosit pompierii după ce clătorii au sunat la 112. | Hepta

Dimineața, un apel la 112 anunța că la stația de metrou Constantin Brâncoveanu se simte fum. Din fericire ISU a anunțat faptul că "Situaţia de urgenţă nu se confirmă". Totul pare să fi fost o alarmă falsă, însă deloc de ignorat având în vedere că și în alți ani s-au mai produs incidente la metrou, iar receptivitatea oamenilor de cele mai multe ori a fost cea care a oprit un posibil accident regretabil. Călătorii au trăit în luna mai a anului 2022 clipe de spaimă la metrou, după ce o garnitură a luat foc.

Pompierii au făcut verificări la staţia de metrou Constantin Brâncovean, după o sesizare la 112, în dimineața zilei de 15 martie

Pompierii din Bucureşti au făcut verificări, miercuri, la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, după ce printr-un apel la 112 s-a sesizat că în zonă este fum. Reprezentanţii Metrorex au precizat că metroul circulă normal. ISU Bucureşti-Ilfov a transmis ulterior că ”situaţia de urgenţă nu se confirmă”.

”În urmă cu scurt timp am intervenit ca urmare a unei sesizări privind degajare de fum la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu. În urma verificărilor efectuate la faţa locului împreună cu Metrorex s-a constatat ca situaţia de urgenţă nu se confirmă. În acest moment a fost reluata circulaţia în condiţii normale”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov, potrivit News.ro.

Verificările au fost declanşate după ce s-a primit un apel la 112

”Metrorex anunţă că circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară normal. Personalul Metrorex împreună cu personal al ISU verifică staţia Constantin Brâncoveanu, în urma unui apel telefonic de sesizare de fum”, a anunţat compania.

Citește și: Florin Salam a dat luxul pe metrou! Cum a fost surprins manelistul cu transportul în comun, alături de soție

În mai 2022, o garnitură a metroului a luat foc la stația Piața Romană. Sute de pasageri au urlat după ajutor, iar mulți au intrat în atac de panică

Cauza probabilă a incendiului de la metrou a fost o flacără la o cutie cu conductori la nivelul şinei, de la care s-au înregistrat degajări de fum în zona Piaţa Romană, a declarat şeful ISU Bucureşti-Ilfov, Orlando Şchiopu.

În timp ce ISU vorbeşte despre un incendiu, Metrorex susține că a fost o degajare de fum, în urma defecțiunii tehnice a unui tren.

Călătorii au ieșit speriați de la metrou și au încercat să găsească cât mai rapid o soluție pentru a se deplasa către locurile de muncă, școli și grădinițe.

În urma incidentului, Metrorex a anunțat că a existat o defecțiune tehnică cu degajări de fum la un trec care pornea de la Piața Romană către Berceni. Mecanicul a încercat să repornească metroul, însă acest lucru a fost în zadar până au venit pompierii.

De asemenea, 25 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 2 oameni au ajuns la spital după ce au fost scoși din garnitura de tren. Alte sute de călători au fost evacuate din stațiile apropiate de metrou.

Citește și: Stația de metrou supraterană Tudor Arghezi din Sectorul 4 a fost finalizată. De când va deveni funcțională și cum arată

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Sătul de oraș, o nouă serie de reportaje Observator, Antena 1, din această seară, la ora 19.00... Ce preț are drona americană MQ-9 Reaper, doborâtă în Marea Neagră. Aparatul costă o avere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x