Antena Căutare

Incident revoltător într-o școală! Un învățător și-a ieșit din fire și ar fi strâns de gât un elev! De la ce a pornit totul

Caz halucinant într-o şcoală din judeţul Botoşani! Un învăţător, care şi-a ieşit din fire, ar fi strâns de gât un elev de clasa întâi până l-a lăsat fără aer.

Caz halucinant într-o şcoală din judeţul Botoşani! Un învăţător, care şi-a ieşit din fire, ar fi strâns de gât un elev de clasa întâi până l-a lăsat fără aer. Disperaţi, părinţii au mers într-un suflet la Poliţie să depună plângere. Mai grav este că dascălul ar mai fi fost implicat în astfel de incidente şi în trecut, dar tot la catedră a rămas. Inspectoratul Şcolar face acum o anchetă.

Elevul de clasa I şi-ar fi udat colegii cu apă, în timpul orei. De asta şi-ar fi ieşit din fire învăţătorul şcolii din Viişoara. A urmat gestul şocant: l-ar fi scos afară din clasă pe copil, nu înainte însă de a-l strânge de gât. Totul s-ar fi întâmplat sub ochii îngroziţi ai celorlalţi minori.

Copilul de şapte ani a rămas cu urme vizibile pe gât, spun părinţii. Iar învăţătorul nu ar fi la prima abatere. Alţi trei elevi de clasă primară ar fi fost agresaţi tot de el. Ultimul incident se întâmplase în urmă cu un an, atunci când o fetiţă s-ar fi ales cu un ochi vânăt după o corecţie primită de la acelaşi dascăl.

Totul s-ar fi întâmplat chiar în timpul orei de curs. Băieţelul, elev în clasa I la o şcoală din Viişoara, ar fi făcut gălăgie, fapt care l-a enervat pe învăţător. Omul nu s-a mai putut stăpâni, aşa că l-ar fi strâns de gât pe copil cu putere, sub ochii îngroziţi ai colegilor. I-ar fi lăsat şi semne. Elevul le-a povestit totul părinţilor, care au mers fulger la secţia de poliţie şi au depus plângere.

Autorităţile cercetează acum cazul. Nu ar fi însă pentru prima dată când dascălul îşi agresează elevii. Şi alţi copii ar fi trecut prin incidente similare. Şcoala a fost în mijlocul unei anchete anul trecut, când o fetiţă s-a ales cu un ochi vânăt, după ce ar fi fost lovită în mod repetat de învăţător. Omul a fost schimbat din funcţia de director, însă a continuat să predea în şcoala respectivă. Dacă se va dovedi că dascălul este vinovat, el riscă să fie dat afară din învăţământ.

Stai la casă? E absolut obligatoriu să respecți această regulă. "Se vor aplica amenzi proprietarilor!"... Scene șocante la Spitalul Județean din Buzău! Motivul halucinant pentru care mai mulți părinți s-au luat la bătaie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x