Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

INCREDIBIL! Au încurcat cimitirele și au dat onorul soldaților ruși, nu celor români! Apoi au mutat coroanele!!!

Deși pare greu de crezut, militarii Armatei Române au dat onorul soldaților ruși decedați în cel de-al Doilea Război Mondial și nu celor români. Un preot a vorbit despre vitejia primilor. Apoi, cineva a atras atenția că totul este greșit, iar coroanele au fost mutate pe aleea soldaților noștri!

Armata Română a prezentat onorul...soldaților ruși, uciși în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Apoi au pus coroane de flori...

Gafă de proporții la Turda, de Ziua Eroilor, eveniment în cinstea soldaților care au murit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Autoritățile civile și militare din Turda au confundat cimitirele și au depus coroane de flori și au oferit onoruri militare soldaților ruși, nu celor români!!! Zeci de cadre militare au fost prezente la eveniment. S-au depus coroane cu flori și s-au dat onoruri militare în cinstea soldaților care au decedat în cea mai mare conflagrație mondială. La cimitir a fost prezent și un preot militar pentru a vorbi despre eroii cazuți în luptă. Doar că s-au făcut toate aceste lucruri în fața unui monument dedicat soldaților sovietici!!!

Rușii ne-au ucis ostașii pe timp de pace, înainte de al Doilea Război Mondial! Apoi românii s-au omorât între ei: 200 de morți!!!

Mai multe persoane prezente la eveniment au sesizat gafa făcută și le-au atras atenția soldaților că au confundat cimitirele. Pentru ca momentul să fie caraghios până la capăt, reprezentanții autorităților și ai armatei au mutat la final coroanele depuse la monumentul rușilor pe parcela destinată soldaților români!!!

INCREDIBIL! Au încurcat cimitirele și au dat onorul soldaților ruși, nu celor români! Apoi au mutat coroanele!!!

​Deși înscrisurile sunt în limba rusă, deși steaua sovietică tronează la vedere, militarii români nu și-au dat seama și au prezentat aici onorul. Apoi au luat coroanele și le-au mutat pe aleea ”Eroilor necunoscuți” români...

Bunicul tău poate fi aici! Eroii de la Stalingrad! ”Nemții nu aveau nicio carie, românii erau cu dinții stricați. Așa îi identificăm”. Din 110.000 de ostași mai avem de reînhumat 109.089!​

Manuela Moldovan, coordonatoarea mai multor campanii care vizează conservarea și reabilitatea Cimitirului Eroilor Români, a anunțat deja că va face plângere la Ministerul Apărării Naționale.

INCREDIBIL! Au încurcat cimitirele și au dat onorul soldaților ruși, nu celor români! Apoi au mutat coroanele!!!

Recomandari