Înfiorător de-a dreptul! Polițistul pedofil Eugen Stan a povestit despre alte agresiuni sexuale! Ce s-a întâmplat în 2016

 

Înfiorător de-a dreptul! Polițistul pedofil Eugen Stan a povestit despre alte agresiuni sexuale!  În 2016, în urma unei alte agresiuni sexuale a fost prins de martori și dat pe mâna Poliției, dar cu toate astea, extrem de abil, omul legii a scăpat de închisoare.

Polițistul pedofil Eugen Stan ar putea fi castrat chimic! Când se decide totul despre procedură. Sunteți sau nu de acord cu această pedeapsă?

Polițist la Poliţia Rutieră Bucureşti este acuzat în trecut de cel puţin un atac sexual. Era poreclit de colegi "violatorul" şi tot ei au fost primii care i-au recunoscut chipul din imaginile care au făcut înconjurul ţării.

Însă a durat trei zile pentru ca anchetatorii să-şi dea seama că individul periculos este chiar sub nasul lor. La audiere, pedofilul din Drumul Taberei Eugen Stan a recunoscut că i-a agresat sexual pe fraţii din lift, dar şi pe alţii copii!

 "Îi iubesc pe cei mici", le-a mărturisit colegilor. Eugen Stan este şi el tată de fată. 

 Eugen Stan, în vârstă de 46 de ani, a fost recunoscut de colegii de la Brigada Rutieră, unde lucrează din 2010. Chiar unul dintre superiorii lui l-a dus dimineaţă la audieri.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE