Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Caracal: Lovitură pentru familia Măceșanu! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă și complicele său

Apar noi informații despre cazul crimelor de la Caracal! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, și cu Ștefan Risipițeanu, vecinul său acuzat că ar fi complice?

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu au primit o nouă veste

Ziua de vineri a fost una extrem de importantă pentru cei doi, căci aceștia au fost aduși în fața magistraților de la Tribunalul Olt. Este vorba despre un termen în ceea ce privește verificarea legalității măsurilor preventive.

Potrivit autorităților, cei doi vor rămâne în continuare în arest preventiv, dar decizie nu este una definitivă, motiv pentru care poate fi contestată în decurs de două zile de la data comunicării.

Caracal: Lovitură pentru familia Măceșanu! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă și complicele său

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, rămâne în arest preventiv

Rechizitoriul realizat de către cei de la DIICOT a fost înregistrat la Tribunalul Olt în data de 15 ianuarie, prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi.

Gheorghe Dincă este acuzat și judecat pentru trafic de minori și de persoane, viol, omor calificat și profanare de cadavre. Ștefan Risipițeanu, vecinul criminalului de la Caracal, este judecat pentru infracțiunea de viol.

Tribunalul Olt este şi instanţa care ar urma să judece pe fond dosarul cauzei, însă familia Măceşanu a solicitat strămutarea dosarului, cererea în cauză urmând a fi analizată la Curtea de Apel Craiova pe 18 februarie, informează cei de la libertatea.ro.

Recomandari