Antena Căutare

Informații de ultimă oră! Dezinsecția făcută în Timișoara a băgat în spital 28 de persoane!

În unităţi medicale din Timişoara sunt internate, marţi dimineaţă, 28 de persoane din blocul în care doi copii şi o femeie au murit după efectuarea deratizării, potrivit unei informări a Ministerului Sănătăţii.

Informații de ultimă oră! Dezinsecția făcută în Timișoara a băgat în spital 28 de persoane! Galerie
Trei persoane au decedat și alte 28 au ajuns la spital | Sursa foto: antena3.ro

În unităţi medicale din Timişoara sunt internate, marţi dimineaţă, 28 de persoane din blocul în care doi copii şi o femeie au murit după efectuarea dezinsecției, potrivit unei informări a Ministerului Sănătăţii.

Astfel, la Spitalul "Louis Ţurcanu" sunt internaţi 16 copii în stare stabilă, care au fost evaluaţi marţi dimineaţă.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă "Pius Brânzeu" sunt internate nouă persoane, toate stabile. Nu se înregistrează nicio înrăutăţire a stării de sănătate, însă pacienţii prezintă încă simptomatologie digestivă (greţuri, vărsături), deşi rezultatele analizelor sunt îmbunătăţite.

Alţi trei adulţi, în stare stabilă, sunt internaţi la Spitalul Municipal Timişoara.

Informații de ultimă oră! Dezinsecția făcută în Timișoara a băgat în spital 28 de persoane!

Trei persoane au decedat și alte 28 au ajuns la spital

sursa foto: europafm.ro

Echipajele de intervenție au încercat să ajute victimele

"Conform informaţiilor DSP Timiş, rezultatele probelor de apă analizate în laborator indică faptul că, din punct de vedere fizico-chimic, apa este potabilă în blocul de locuinţe", precizează Ministerul Sănătăţii.

DEZINSECȚIA DIN TIMIȘOARA A OMORÂT TREI PERSOANE

Poliţia Timiş a deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în cazul dedintr-un bloc din Timişoara, de pe strada Mioriţei, în urma căreia trei persoane au decedat şi mai mulţi adulţi şi copii au ajuns la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În acelaşi context, şefa Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, Cornelia Malac, a precizat că firma care a efectuat dezinsecția în bloc, la solicitarea locatarilor, săptămâna trecută, trebuia să anunţe populaţia vizată.

Potrivit şefului ISU Timiş, Lucian Mihoc, primele măsuri operative luate de ISU Timiş au fost evacuarea întregului imobil, transportarea persoanelor către UPU ale Spitalului Judeţean şi Municipal, continuarea ventilării tuturor spaţiilor, iar la faţa locului se efectuează cercetări de către reprezentanţii Poliţiei şi ai Parchetului, arată cei de la Agerpres.

La celelalte două locaţii - un club şi un restaurant - care actualmente sunt închise s-au deplasat echipele CBRN, dar nu s-au identificat persoane intoxicate. Însă, pentru a preîntâmpina orice situaţie, a fost interzis accesul şi va urma ventilarea acelor spaţii.

Pacienţii intoxicaţi cu substanţe de deratizare vor rămâne în spital şase zile. Starea bărbatului care şi-a pierdut soţi... Timişoara: Patronul firmei care a făcut deratizarea şi dezinsecţia în blocul în care trei oameni au murit a cumpărat sub...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x