Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Informații și imagini noi de la măcelul din Piața Constituției. Cum ajunsese tânărul ucis în bătaie în mijocul războiului dintre clanurile interlope?

Au apărut imagini noi de la crima cumplită din Piața Constituției.

Unsprezece bărbaţi au fost arestaţi preventiv şi patru au fost plasaţi sub control judiciar pentru omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în cazul de omor de la sfîrşitul lunii septembrie, din Piaţa Constituţiei din Capitală, anunţă Parchetul Tribunalului Bucureşti, care face şi o cronologie a instrumentării acestui dosar.

Conform Parchetului Tribunalului Bucureşti, în intervalul 04.10.2019 – 18.12.2019, au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi preventiv un număr de 14 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 52 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice cu 11 bărbaţi în stare de arest preventiv şi 4 sub măsura controlului judiciar”, precizează Parchetul.

Potrivit corespondentului Antena 3, în seara zilei de 29 septembrie 2019, două clanuri interlope, unul din Capitală, celălalt din Giurgiu, și-au dat întâlnire în Piața Constituției. În timpul violențelor, un tânăr a murit, fiind găsit de polițiștii care au ajuns la fața locului. Se pare că victima ar fi primit bani pentru a participa la reglarea de conturi din centrul Bucureștiului.

Ce s-a întâmplat în Piața Constituției?

În seara de 29.09.2019, în jurul orei 22.30, Secţia 17 Poliţie a fost sesizată prin ”Dispeceratul 112” cu privire la faptul că în Piaţa Constituţiei, sector 5 a avut loc o altercaţie în care au fost implicate mai multe persoane.

În urma deplasării la faţa locului poliţiştii au constatat că în Piaţa Constituţiei se afla un bărbat, căzut la pământ, în stare de inconştienţă, identificat ulterior, care prezenta mai multe urme de lovituri în zona capului.

La faţa locului s-au prezentat şi două echipaje medicale SMURD care au acordat îngrijiri medicale victimei şi au efectuat manevre de resuscitare timp de aproximativ 60 de minute, dar la ora 23.45 au constatat decesul acesteia.

De asemenea, la faţa locului a fost identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care prezenta urme de sânge în zona capului şi care a declarat că a fost bătut de mai mulţi indivizi care au fugit în direcţii necunoscute.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

La data de 30.09.2019, la sediul I.N.M.L. Mina Minovici a avut loc necropsia bărbatului decedat, concluzia fiind că decesul a fost cauzat de o hemoragie meningo-cerebrală consecutivă unui traumatism al extremităţii cefalice, leziune ce s-a putut produce prin lovire cu un corp dur. Celelalte leziuni constatate, la nivelul spatelui şi membrelor, s-au putut produce prin lovire cu un corp dur.

Recomandari