Antena Căutare

Inghet! S-au inregistrat MINUS OPT grade, la Miercurea Ciuc, in acest weekend

Am avut parte de o toamna de poveste, in acest weekend. Cer senin, temperaturi de pana la 20 de grade Celsius si un peisaj superb prin parcuri. La Miercurea Ciuc, insa, diminetile au parut desprinse din mijlocul iernii. Termometrele au indicat minus opt grade, la primele ore ale zilei

Pe campuri, bruma a creionat totul, ca intr-un decor din povestile spuse la gura sobei. In oras, a imbracat masinile localnicilor intr-un strat subtire de gheata.

Inainte sa iasa din case, oamenii s-au imbracat cu cele mai groase paltoane, si-au pus manusi si caciuli.

Cea mai scazuta temperatura de pana acum, minus noua grade Celsius, a fost inregistrata la inceputul lunii, tot la Miercurea Ciuc. Si tot aici, in anul 1988, a fost inregistrata minima absoluta a lunii octombrie - minus 13,5 grade celsius.

Cea mai scazuta temperatura din tara s-a inregistrat, duminica dimineata, la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus opt grade Celsius, cu zece grade mai putin fata de ziua precedenta.

Inca o victima a maidanezilor! Un copil a fost muscat de ureche... Vremea cu Flavia Mihasan: "Soarele nu se mai ascunde printre nori"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x