Antena Căutare

Inmormantare de lux la Timisoara. Cortegiul funerar a blocat un bulevard intreg

Un bulevard din centrul Timisoarei a fost blocat de un cortegiu funerar. Fiul unui lider al clanului Carpaci a fost condus pe ultimul drum de o fanfara, asa cum cere traditia tiganeasca. Baiatul de numai 26 de ani a fost rapus de o boala grea si cantarea 260 de kilograme.

A fost nevoie de 10 barbati pentru a ridica sicriul in care se afla trupul neinsufletit al tanarului. Sicriul in valoare de 10.000 de euro a fost sculptat manual in Germania si are manere de aur.

Familia baiatului, stabilita de 20 de ani la Frankfurt, nu s-a uitat a bani nici cand a venit vorba de flori. Masina care a transportat sicriul a fost impodobita cu coroane de flori inalte de trei metri.

Parintii tanarului au respectat cu sfintenie traditia tiganeasca, asa ca in fruntea cortegiului funerar s-a aflat o fanfara. Pe drumul catre cimitir cortegiul a dat peste cap circulaţia rutiera, dar niciun politist nu i-a luat la intrebari pe rromi.

Sorin Ovidiu Vantu, urmarit penal pentru spalare de bani si delapidare... Aspazia Cojocaru, judecatoare la CCR, implicata intr-o retea de falsificare a examenului de admitere la Drept...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x